"Temps" amb Quim Masferrer, fins el 28 de setembre de 2014 al BARTS (Avda. Paral.lel, 62, Barcelona). Venda d'entrades

Quim Masferrer allarga un cap de setmana el seu "Temps" a Barcelona. La proposta de República de Guerrilla, que s'ha pogut veure al BARTS del 3 al 21 de setembre gràcies a la col.laboració d'EL TERRAT, s'allarga un cap de setmana més del que estava previst en dues funcions (dissabte 27 i diumenge 28) que coincidiran amb les festes de la Mercè.

Aquestes dues dates es converteixen doncs en les dues darreres oportunitats per veure "Temps" a Barcelona, una tragicomèdia de la vida i que es construeix des d'una base simple i complicada a la vegada: què faries si et quedessin 90 minuts de vida? L'obra, amb autoria de Quim Masferrer i interpretada solitàriament pel foraster, ha estat dirigida pel joglar Ramon Fontserè.

El compte enrere de la llibertat absoluta, dels parlaments de sinceritat i del feedback recordatori comença amb l'aixecament del teló. Hora i mitja d'espectacle que capta la cadena de reaccions i d'estats d'ànims que un ésser humà pot tenir al saber que només li queden 90 minuts de vida. Però, fora de tota angoixa, l'obra manté l'esperit positiu i recalca la importància de mantenir constant l'humor. La crítica sarcàstica i la ironia són pilars fonamentals en aquesta producció de diàlegs interns expressats públicament.

Una atmosfera minimalista envolta l'escenari. El contingut guanya descaradament al continent en una baralla escènica on el protagonista és Quim Masferrer. Només ell, acompanyat d'un arriscat format on prenen rellevància els seus moviments i els jocs de so i llum. En conjunt, un nou producte que ha estat fruit del treball de dos grans noms del teatre català.

'Temps' de Quim Masferrer
"Temps" a:
@QuimMasferrer | @TdGuerrilla | @ElTerratTeatro | @BartsBcn | Guerrilla.cat | Facebook

En: Teatro (General) BARTS 
Tags: barcelona barts quim masferrer teatre de guerrilla temps-quim masferrer 
Viernes, 19 de septiembre de 2014 • 11:39h.