Espartac Peran i Xavi Coral
Ja torna a ser aquí la tertúlia de "La Riera"! En aquesta ocasió parlarem dels Flaquer i la seva discussió amb la Fàtima, fins a on està disposat a arribar l’Albert Flaquer? Pot arribar a tancar el negoci de la Fàtima? També analitzarem la situació de la relació entre la Lídia i el Miquel, ara que ell sap que li ha estat infidel, què passarà? Creieu que la perdonarà? Serà capaç la Lídia de resistir-se a l’Omar? Aquesta setmana la Mercè ha intercedit a favor del Sergi i quan la Cristina no hi era li ha donat permís al seu fill per endur-se l’Elvira; ha fet bé la Mercè? Amb l’àvia Remei, Fermí Fernàndez, Ana Boadas, Pere Mas, David Balaguer i tots els seguidors de la tertúlia que participen a través de Twitter i Facebook.

També parlem de moda i elegància. Primer d’una tendència molts anys ignorada en el món de la moda i que torna amb força: la barba. Portar barba ha tornat a ser una pràctica habitual entre els homes joves, però per què ha tornat la barba? Quins tipus de barba hi ha? Com tenir-ne cura? En parlem amb el barber Vicenç Moretó i Paolo Caporali, de la botiga Ladys&Gentlemen. I amb el nostre expert en elegància i bones maneres, Marc Giró, seguirem responent els dubtes dels espectadors sobre bona educació. Parlarem de com dir de forma elegant a un fumador que et molesta el tabac i com hem de vestir quan rebem visites a casa.

I com cada divendres, no faltarem a la nostra "Cita amb la Terribas". Xavi Coral parla amb Mònica Terribas sobre el nou 9N que ha proposat el govern i el trencament de la unitat política que comporta.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags:  espartac peran mònica terribas paolo caporali vicenç moretó xavi coral 
Viernes, 17 de octubre de 2014 • 00:09h.