'Divendres'
DIVENDRES torna aquest setembre a les tardes de TV3. Ja és un programa veterà, però manté l'energia i la il·lusió del primer dia.

El magazín de la sobretaula de TV3 tornarà amb una temporada renovada, actualitzada i amb canvis que volen reforçar, encara més, els tres pilars bàsics del programa: entreteniment, actualitat i territori.

Des del punt de vista dels continguts, hi haurà noves col·laboracions que s'alternaran amb els grans valors que el programa sempre ha tingut. Algunes d'aquestes incorporacions seran el mestre Pedro Pardo, que ens donarà una visió inèdita i sorprenent de la música; el psiconeuroimmunòleg i fisioterapeuta Xevi Verdaguer, que ens aportarà una nova mirada a la salut, i el filòsof Francesc Orteu, que ens explicarà amb casos pràctics la filosofia que es tracta en l'exitosa sèrie "Merlí". També s'hi afegiran altres noms i cares conegudes que s'hauran d'anar descobrint.

Per altra banda, Mònica Terribas, Xavier Sala i Martín, Antoni Bassas i Marc Giró (que aquest any es dedicarà, prioritàriament, a explicar-nos obres d'art) mantindran el seu paper rellevant en la nòmina de col·laboradors setmanals. De la mateixa manera que "La Riera" se seguirà sotmetent a l'anàlisi de David Balaguer, Fermí Fernández i l'àvia Remei.

Pel que fa a la presentació del programa, DIVENDRES continuarà comandat per Helena Garcia Melero a plató i Espartac Peran fent territori català. Els acompanyaran també Tian Riba, Ana Boadas, Pere Mas, Marta Carreras i Oriol Soler.

En el vessant d'exteriors, Màrius Serra ens continuarà descobrint paraules i expressions pròpies de cada ciutat o poble, tot i que, aquest any, serà els dijous, en un nou i atrevit format de "Paraules en ruta". També entrarem a les escoles de cada municipi per veure què ens diuen els nens de la seva població i tindrem, cada setmana, un convidat vip a qui posarem a prova.

Finalment, el programa encara es vol acostar més als espectadors la temporada que ve, tenint en compte les seves opinions i valoracions a l'hora de determinar els diversos continguts. Així es reforçaran les accions puntuals a les xarxes socials del programa, Facebook, Twitter i Instagram, amb l'objectiu de fomentar la participació i oferir a l'espectador la possibilitat de poder optar a diversos premis.

Amb tot això i moltes altres novetats que encara no us podem avançar, la furgoneta de DIVENDRES torna el 5 de setembre a les tardes de TV3, amb Helena Garcia Melero en un plató renovat i Espartac Peran des de Tàrrega, primera població que visitarem amb motiu de la Fira del Teatre. Us hi esperem! Bones vacances!

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran francesc orteu helena garcia melero pedro pardo xevi verdaguer 
Viernes, 22 de julio de 2016 • 19:00h.