Andreu Buenafuente y Edu Galán | Xavier CasalsAndreu Buenafuente y Edu Galán | Xavier Casals
Contra la originalidad. A favor del talento. A favor de la maestría y la calidad en los productos que se han ido perfeccionando lentamente. Contra la obsesión por renovarlo todo y estar siempre empezando desde cero. A favor del clasicismo.

Muy a favor de que esas dos fuerzas colosales de la naturaleza que se llaman Edu Galán y Andreu Buenafuente salgan a hacer el humor en el Espai Port del Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu y charlen cervecita en mano sobre los entresijos de la profesión de cómico para ejercer con genialidad sutil el viejo arte de la conversación. Muy a favor de que Berto Romero salga vestido de negro a continuación y encadene tres o cuatro de los monólogos más divertidos jamás escritos mezclados con dos o tres de las canciones más hilarantes que se recuerdan desde el mester de juglaría en adelante. Muy a favor de que Toni Albà ejerza con genialidad histriónica el viejo arte de la imitación —dejémonos de chorradas pseudohistóricas: el único argumento serio que yo acepto a favor de la monarquía es que si desapareciera nos quedaríamos sin parodias tan quirúrgicamente afiladas como la que nos ofreció Toni el pasado viernes en el Xiringuito del Singlot—.

Berto Romero | Xavier CasalsBerto Romero | Xavier Casals
Horas antes habíamos asistido a la proyección de "El culo del mundo", el documental de Andreu Buenafuente en donde se respira durante sus setenta minutos de duración esa tensión atormentada entre la obsesión por la renovación sensacionalista y el talento sólido y magistral. El fracaso de audiencia de "Buenas noches y Buenafuente" enredó al cómico en una crisis vital en la que el más brillante conductor de late nights al sur de los Pirineos se sintió obligado a reiventarse para vencer esa experiencia negativa. Es un problema que nunca vivió David Letterman ni Jay Leno —de Johnny Carson ya ni hablamos—. Es un problema que no están viviendo Jimmy Fallon ni Conan O'Brien ni Jimmy Kimmel —los cuales, por si alguien lo duda, también tienen sus oscilaciones de audiencia y sus temporadas mejores y peores—.

Toni Albà | Xavier CasalsToni Albà | Xavier Casals
El late night show clásico es un producto televisivo cercano a la perfección, cocido lentamente durante décadas en el mundo entero, con su monólogo inicial, su banda en directo, sus entrevistas, sus gags, sus actuaciones musicales. No puede aparecer mañana un nuevo formato completamente innovador que lo mejore ni la gran historia de la televisión puede depender de una idea revolucionaria que se le ocurre a alguien un día. No funciona así la evolución de las especies animales ni de los programas televisivos, dos fenómenos más similares de lo que parecen. Dejemos al mejor presentador de late nights que continúe haciendo late nights. Que Edu Galán continúe su maestría en humor incendiario. Que Berto continúe con sus monólogos perfectos y que Toni Albà siga practicando la imitación y la parodia corrosiva. Todos son formatos clásicos. Todos dependen más del talento que de la innovación caprichosa y pocas veces se reunió tanto talento como en el Singlot Festival del pasado viernes. A favor del talento. A favor de clasicismo.

Antonio Rico | @ARicoTV
Enviado especial a Singlot Festival


SINGLOT FESTIVAL a: singlotfestival.com | blog.singlotfestival.com

La família irreal
Queco Novell, Mireia Portas i Toni Albà tornen al plató de DIVENDRES i al teatre amb l’espectacle "La familia irreal", que ja va batre rècords de públic durant la primera edició. Aquest musical esbojarrat, protagonitzat pels personatges de "Polònia", torna aquesta setmana al teatre Victòria amb noves cançons, nous gags i altres sorpreses, de la mà de la productora Minoria Absoluta i la companyia de teatre Dagoll Dagom. Polèmic per a alguns, irreverent per a uns altres, veritat per a alguns, ficció per a d'altres... La familia irreal ens visita avui per parlar-nos de la seva reestrena.

El nostre equip d’exteriors continua a Vilanova de Sau, i avui centrarem les dues connexions d’exteriors per conèixer de més a prop, al costat d’Espartac Peran, diferents maneres de descobrir el famós pantà de Sau i el seu entorn. Aigua, natura, esports com esquí nàutic, "wakeskate", canoes, bicicleta, passejades a peu.

A més a més, aquest any, el pantà de Sau commemora el 50è aniversari de la seva construcció. Coneixem la història del pantà i dels canvis que va portar a la vida del poble, amb Josep Maria Soléi Sabaté i diferents persones que van viure la transformació del poble.

El repàs de l’actualitat centrarà la nostra atenció durant la tertúlia moderada per Xavi Coral, amb els punts de vista d’uns col·laboradors de luxe: Manel Cuyàs, Sílvia Soler, Jordi Barbeta, Francesc Romeu i Tian Riba.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: la família irreal mireia portas queco novell toni albà 
Miércoles, 16 de octubre de 2013 • 00:45h.

'La Familia Irreal'Els problemes de la corona espanyola pugen a l'escenari amb "La Família Irreal", un musical teatral amb grans dosis d'humor i irreverència, que narra en clau irònica els últims esdeveniments i vicissituds de la Casa Reial. Els actors de "Polònia", l'exitós programa de Tv3, i la companyia Dagoll Dagom han estat els encarregats de portar més enllà del terreny de la realitat les històries de la monarquia amb el format d'un musical que promet rialles a tort i a dret, i que s'estrenarà al teatre Victoria el 8 de novembre. Xavi Coral i Ana Boadas parlen amb alguns dels seus protagonistes: Queco Novell, Agnès Busquets, Toni Albà i Mònica Pérez.

Aquesta setmana Espartac Peran i l'equip d'exteriors del programa viatgen a la població de Sils, a la comarca de la Selva, també coneguda com la "comarca de l'aigua", per la gran quantitat de fonts, rius i brolladors que hi ha i que converteixen l'aigua en un element clau per a la interpretació del paisatge i la història d'aquesta zona de Catalunya. Parlarem de l'aigua i farem una sèrie d'experiments per conèixer millor les curiositats d'un element imprescindible per a la vida.

Com és habitual al començament de la setmana, Màrius Serra aportarà les seves "Paraules en ruta" per conèixer les curiositats dialectals del català que es parla a Sils. I amb l'equip format per Sebastià Serrano, Núria Farré, Carles Capdevila, Pere Escobar i Tian Riba us portarem la cara B de l'actualitat del dia a la nostra tertúlia dels dilluns.

DIVENDRES, en directe després de "La Riera". 16:40h. Tv3.

[ La Família Irreal llega a "Divendres" ]
DivendresDilluns encetem una nova setmana al magazín DIVENDRES amb la nostra habitual taula dels dilluns amb Carles Capdevila, Núria Farré, Pere Escobar, Sebastià Serrano, Agustí Esteve i Lidia Heredia. Farem balanç de la Diada i de la tornada a l'escola.

Aquesta setmana l'Espartac i l'equip d'exteriors s'han traslladat a la localitat de Breda, on ens vindrà a visitar l'escriptor Màrius Serra per fer una nova edició de les "paraules en ruta", que tant ens ajuden a comprendre més bé les variants del català que es parlen als diferents indrets de Catalunya.

A plató rebrem Bruno Oro (Cristiano Ronaldo) i Toni Albà (Mourinho), actors de "Crackòvia", per parlar de la nova temporada d'un dels programes d'humor de més èxit de Tv3.

Abans de marxar dedicarem una estona, amb l'Espartac Peran, a la terrissa, una de les principals activitats de Breda. Ens centrarem en els estris de ceràmica de la cuina de l'àvia Remei.

DIVENDRES, en directe a les 16:40h, a Tv3.

[ El lunes en "Divendres": actualidad, humor y una excursión a Breda ]
En: Divendres Tv3 
Tags: agustí esteve bruno oro carles capdevila lidia heredia màrius serra núria farré pere escobar sebastià serrano toni albà 
Viernes, 9 de septiembre de 2011 • 21:00h.

El destí del Mauri
Avui hem convidat a la tertúlia de "La riera" l'actor Francesc Lucchetti, el nostre estimat Mauri. Els esdeveniments es precipiten en el capítol d'avui de la sèrie, i l'apoteòsic destí del Mauri es revelarà de manera vertiginosa davant de tot Catalunya. Pot ser que molts seguidors de la sèrie no estiguin preparats per a tot el que els caurà a sobre, i per això hem organitzat una tertúlia especial, en què donarem sobretot respostes, amb els nostres col.laboradors David Balaguer, l'àvia Remei, Pep Anton Muñoz, Ana Boadas i Pere Mas, les persones que més control tenen de la sèrie de tot el país.

I davant la imminent arribada dels carnavals, a DIVENDRES hem volgut muntar una taula de debat que giri al voltant de la qüestió següent: de debò li agrada a tothom el Carnestoltes? Hi tindrem persones favorables a viure uns quants dies al ritme esbojarrat de les disfresses (La Maña i Toni Albà) i altres tertulians que aposten per una vida lliure de purpurina i brometes (Francina Díaz i Tian Riba).

Tot això i molt més, aquesta tarda, pels volts de les 16:40h., en directe, des de Tv3.

[ El destino de Mauri ]

En: Divendres Tv3 
Tags: carnavales francesc lucchetti la maña la riera tertúlias toni albà 
Viernes, 4 de marzo de 2011 • 09:23h.

1 | 2 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 2 ]