Barcelona, nit d'hivern
Una pel.lícula de Dani de la Orden
Després del fenòmen "Barcelona, nit d'estiu", arriba "Barcelona, nit d'hivern". També passa a la ciutat de Barcelona però, aquest cop, durant la nit màgica de Reis amb divertits i conmovedors personatges que viuen històries d'amor romàntiques, esbojarrades i en ocasions, agredolces.

El rodatge s'inicia aquest Nadal de 2014 en diferents localitzacions de Barcelona i serà Dani de la Orden, que ja va dirigir "Barcelona, nit d'estiu", qui es torni a posar darrera les càmeres durant les 7 setmanes que durarà el rodatge. "Barcelona, nit d'estiu" va obtenir un gran èxit amb la seva estrena multiplataforma —al mateix temps en cinemes, DVD i internet— sent la pel.lícula en versió original en català més taquillera del 2013, número u en DVD a l'FNAC i a internet, a Filmin, durant tres setmanes consecutives.

En aquesta ocasió, les histories també són diverses. El Rey Gaspar sembla haver perdut el cap quan enmig de la cabalcada de Reis, salta de la seva carrossa per perseguir la noia que va ser el seu primer amor. Adrià, d'uns trenta anys i un irresponsable, intentarà recuperar la seva ex novia fent una festa durant la nit de Reis. El seu plà es trenca quan es veu obligat a fer de cangur del seu nebot i se li escapa per anar a veure la cabalcada. Mentrestant, l'Òscar, un jove romàntic a qui li han trencat el cor mil vegades decideix començar a comportar-se com un fucker i a passar de l'amor. Pel contrari, la Carme, una entranyable iaia de 81 anys, s'omplena de valor per desvetllar un secret molt ben guardat a la seva família: la seva relació sentimental amb la seva millor amiga.

D'altra banda, la Laura i el Carles, la jove parella de "Barcelona, nit d'estiu", han estat pares però segueixen sense saber com enfrontar-se a la nova situació i decideixen separar-se precisament, aquesta nit màgica de Reis. I la darrera història reuneix a una jove francesa que viatja a Barcelona, tot buscant el Jaume, un senyor de 90 anys una mica escèptic, per parlar-li de la seva àvia Cécile. El Jaume acaba recordant la seva història d'amor amb la Cécile quan la guerra els va separar per sempre.

"Barcelona, nit d'hivern" és la segona pel.lícula que dirigeix Dani de la Orden i està produïda per Playtime Movies, EL TERRAT i Sábado Películas, amb producció associada amb Televisió de Catalunya, la participació de Televisión Española i el recolzament de l'Ajuntament de Barcelona i Estrella Damm. La pel.lícula arribarà als cinemes de la mà de Cameo.

Les històries d'amor no tenen cap estació favorita, passen en qualsevol moment.

'Barcelona, nit d'hivern'
En: Productora Barcelona, nit d'hivern 
Tags: barcelona barcelona nit d'estiu cameo dani de la orden playtime videos sábado películas 
Viernes, 28 de noviembre de 2014 • 09:22h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2
[ Páginas: 2 / 2 ]