Hemos recibido el secreto mejor guardado después del de Bárbara Rey y la identidad de un amante que tuvo un día: lo que nos depara la nueva temporada de BFN, a partir del 6 de septiembre en laSexta.

ELTERRAT.com tiene un topo* en el equipo del programa y nos ha he hecho llegar este video con lo que nos depara Andreu Buenafuente, Berto Romero y Ana Morgade cada medianoche, de lunes a jueves.

(* El topo es el propio Andreu, quien lo ha ha grabado, montado y enviado... pero vamos a disimular que lo sabemos que aún no tenemos muy claro con qué humor ha vuelto de las vacaciones)

En: BNyBFN laSexta 
Tags: ana morgade andreu buenafuente berto romero lasexta promocionales videos 
Viernes, 27 de agosto de 2010 • 20:39h.En febrero de 2010, El Pacto, presentaba en exclusiva para ELTERRAT.com el videoclip de su tercer single "Déjame soñar" grabado íntegramente en Londres.

Ahora nos llega el making off del rodaje del videoclip dirigido por Gregorio Arroyo y en el que participaron muchos fans del grupo desplazados expresamente desde España.

Además, durante este verano, el tema "Hoy es un buen día" de El Pacto, ha sido escogido como banda sonora del spot publicitario del Diario Información de Alicante, en que Anabel y los suyos también han puesto la imagen.

En: El Pacto 
Tags: el pacto el sello making of música videos 
Jueves, 29 de julio de 2010 • 11:49h.

Encara amb la ressaca del concert final arriba la calma i el temps de repassar tots aquells moments especials i inèdits del CASAL ROCK. Han estat cinc mesos de feina intensa on hem conegut als 20 avis i els hem vist fer videoclips, viatges, actuacions assaigs... En aquest últim episodi repassarem amb ells tot allò viscut i veurem alguns moments que encara ni han estat emesos com la visita de Jaume Pla, l'ànima dels Mazoni, a Can Felipa, el dia que va anar a veure com sonava la seva "Eufòria" en boca dels avis, el rodatge de la careta o l'assaig del "Llença't" amb els avis de la primera i la segona temporada junts.I recordeu que encara podeu guanyar una samarreta del programa participant en el nostre concurs.

En: Casal Rock Tv3 
Tags: casal rock música videos 
Martes, 13 de julio de 2010 • 13:44h.

És el gran dia. La sala Razzmatazz plena fins a la bandera i amb públic entregat per veure a vint avis convertits en autèntics rockers. Després de cinc mesos, cent vint-i-cinc hores d'assajos, viatges, gravacions, videoclips i tres bolos de prova, arriba el moment de pujar a l'escenari definitiu i mostrar tota la feina feta pels avis, el Marc, la Reichel i tot l'equip del CASAL ROCK.

Per omplir la sala i demostrar que el rock no té edat, en Marc ha preparat un repertori de primera categoria. Sonaran "Eufòria", de Mazoni; "Tantes coses a fer", d'Els Pets; "Zapatillas", d'El Canto del Loco; "Sweet child o'mine", dels Guns'n'Roses; "Should stay or should i go", de The Clash; "Jumping jack flash", dels Rolling Stones; "Antes de que cuente diez", de Fito y Fitipaldis; "Give it away", dels Red Hot Chilli Peppers; el "Compta amb mi", dels Teràpia de Xoc, i la country "Sixteen tones" versionada al català.Enrere queden ara els assajos a Can Felipa, el viatge a Londres i els bolos a la Seu i a Can Brians. Ha arribat l'hora de tocar a Razzmatazz de Barcelona. I no estaran sols. Tindran el suport de 1.500 persones de públic i el recolzament emotiu i sorpresa dels protagonistes de la primera temporada del CASAL ROCK.

En: Casal Rock Tv3 
Tags: casal rock música razzmatazz videos 
Martes, 6 de julio de 2010 • 11:07h.

El concert final ja s'apropa i els avis del CASAL ROCK han de lluitar contra els últims obstacles, que no són petits. El més important es l'ensurt de l'Imma que és ingressada sobtadament per problemes al cor. A més, encara hi ha cançons que costen i demanen més assaigs i, per si això no fos suficient, el Marc n'introdueix una de nova, el "Sixteen tons".

Però organitzar un concert final no es només practicar el repertori. Com les estrelles del rock, els avis assumeixen totes les accions de promoció necessàries: sessió de fotos, penjada de cartells i, per estar al dia, s'apunten a fer un "flashmob" en ple portal de l'Àngel de Barcelona. El ritme s'accelera i arriba l'últim assaig, un assaig molt especial, carregat d'emocions.CASAL ROCK, els dimarts a les 22:30h. a Tv3.

En: Casal Rock Tv3 
Tags: casal rock música videos 
Martes, 29 de junio de 2010 • 12:16h.

«« Primera | « Anterior | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 4 / 6 ]