Televisión
Hacemos televisión, fabricamos entretenimiento.
Dr. EstellerPer què envellim? Podem pal.liar els efectes de l'edat? Parlem d'aquest tema al programa d'aquesta tarda amb el doctor Manel Esteller, de l'Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge (Idibell) i investigador de teràpies contra el càncer, que ha publicat recentment un estudi que obre noves portes per combatre l'envelliment cel.lular.

Avui seguim a Martorell amb l'Espartac Peran, visitant el pont del Diable, una construcció d'origen romà (10 aC) que ha esdevingut el símbol de Martorell. En coneixerem les curiositats amb el nostre especialista en ciències, Marc Boada, que ens demostrarà com s'ho feien els romans per construir ponts com aquest sense fer servir ciment.

Tampoc podíem deixar de banda el famós peatge de Martorell, un dels més coneguts del territori català. El nostre historiador, Josep Maria Solé i Sabaté, ens farà un recorregut a través de la història dels peatges: Qui se'ls va inventar? Des de quan existeix el concepte de pagar per circular per una via?

I com cada dimecres, farem repàs de l'actualitat a la nostra tertúlia amb l'equip integrat pel jutge Santiago Vidal i els periodistes Màrius Carol, Sílvia Soler, Manuel Cuyàs i Núria Coll.

DIVENDRES, sintonitza'ns en directe a les 16:30h. a Tv3, i sempre que tu vulguis a la web del programa.

[ Nuevos avances de la investigación contra el envejecimiento, con el Dr. Esteller, en "Divendres" ]
'Spanish movie'Com fan l'humor, les dones? Hi ha un humor genuïnament femení? Ara que ha fet vint anys de la mort de Mary Santpere, una de les icones femenines de l'humor català, a DIVENDRES volem parlar aquest dimarts amb algunes de les intèrprets còmiques més populars del país: Eva Barceló, Silvia Abril, Mònica Glaenzel i Mont Plans.



Amb l'Espartac seguirem descobrint més històries de Martorell, avui recreant part de la Festa del Roser i del Most, que es farà els dies 6 i 7 d'octubre, amb trepitjada de raïm inclosa. A més a més, la sommelier Meritxell Falgueras ens descobrirà tot el que podem saber d'un vi només per la vista. També hem anat a l'Associació de Catalunya Contra el Càncer per parlar amb la Montserrat Campmany, presidenta de l'associació i testimoni de la lluita contra aquesta malaltia. Amb la doctora Folch coneixerem quins són els aliments que ens poden ajudar a prevenir-lo.



I trobarem els temes més destacats de l'actualitat del dia a debat, dins de la nostra tertúlia d'actualitat, amb el jove empresari Pau Garcia-Milà, el coach esportiu Xesco Espar, l'economista Gonzalo Bernardos i els periodistes Pere Mas i Eva Piquer.



Qualsevol tarda pot ser DIVENDRES. En directe, 16:30h., a Tv3.

[ Hoy en "Divendres", mujeres humoristas, 16:30h. Tv3 ]
Teresa BaróTeresa Baró, consultora experta en comunicació, ens mostra al programa d'aquest dilluns, a través del seu nou llibre, "La gran guia del llenguatge no verbal", tots els elements necessaris per entrar a formar part d'aquest cercle de persones que pot llegir els senyals no verbals, i interpretar molt millor els missatges que emeten els altres. L'objectiu: aconseguir una forma de felicitat molt més autèntica, vinculada a la qualitat de les relacions humanes que establim al nostre voltant gràcies a la comunicació, més enllà de l'èxit professional, els diners o la fama.

Aquesta setmana, Espartac Peran i l'equip d'exteriors es traslladen fins a la localitat de Martorell, lloc que tanca una estreta relació amb la creació dels peatges de les autopistes, i molt aviat descobrirem el perquè. Mentrestant coneixerem les peculiaritats del català que es parla en aquesta zona de Catalunya al costat de l'escriptor Màrius Serra. A més, avui també ens espera Carme Palou, guia i responsable dels museus de Martorell.

Sebastià Serrano, Pere Escobar, Núria Farré, Carles Capdevila i Tian Riba tornen a conformar la tertúlia d'actualitat al voltant de les últimes notícies de l'escenari sociopolític del cap de setmana.

DIVENDRES, amb Xavi Coral i Espartac Peran. Cada tarda en directe a les 16:30h., Tv3.

[ Los secretos del lenguaje no verbal con Teresa Baró en "Divendres" ]
Cristina PlazasLa convidada d'aquesta setmana a la tertúlia de "La Riera" és la Cristina, la delegada del Grup Batea a Can Riera, un personatge que els de la taula no suporten, així que segur que li donaran molta canya just la setmana que "les salses" del Grup Batea han posat en peu de guerra la cuina...

També mirarem d'esbrinar quin és el secret que guarda la Consol a l'Albert. Serà capaç el Nil d'aguantar la pressió del casino? Qui guanyarà, la Lídia o ell? Ha fet bé el Claudi de deixar el seu fill al capdavant d'aquest negoci? Ho debatrem amb els nostres tertulians. I la Mercè? La convertirem en una gran pintora? Sí que és cert que no sembla que li faci gaire gràcia, però no serà per falta d'insistència de l'Andrea...

En qualsevol cas, els nostres radars de tendències Marc Giró i Imma Sust tornen també al programa, en aquesta ocasió per tractar de temes com la marató-mania, que afecta moltíssims internautes que han superat la trentena. A més, centraran el seu observatori en altres temes que han trobat a la xarxa de xarxes i que han cridat profundament la seva atenció.

DIVENDRES, el magazín de referència de la sobretaula. Cada tarda en directe, 16:40h., a Tv3.

[ La actriz Cristina Plazas, en la tertulia de "La Riera" de "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: cristina plazas imma sust la riera marc giró 
Viernes, 28 de septiembre de 2012 • 00:00h.


El gobierno debe 32.000 millones de euros a la industria armamentística y, en plena época de crisis, sigue gastando en el ejército. Las misiones en el exterior se presupuestan cada año por 14 millones de euros, cuando en realidad acaban costando 700 millones de euros. ¿Por qué acumula esa deuda el ministerio de defensa? Si España no está participando en guerras, ¿por qué se sigue comprando armamento? ¿Existe riesgo de ser atacados? ¿O más bien es que hay compromisos adquiridos con la industria militar?

En búsqueda de respuestas, Jordi Évole se cita con expertos sobre el funcionamiento de las fuerzas armadas y visita una feria de armamento en Polonia. En los últimos años se ha potenciado la exportación y venta de armas a otros países. Pero ¿existe una limitación para la venta de armamento o se puede vender incluso a países que violen derechos humanos?

Jordi Évole cierra el programa con el testimonio del ex ministro de defensa Eduardo Serra, quién nos afirma "la prioridad de un estado es la defensa, por encima de la educación o la sanidad".

Este domingo, en SALVADOS, "La defensa tenía un precio", a las 21:30h. en laSexta.

El domingo en 'Salvados': 'La defensa tenía un precio' 21:30h. en laSexta
Sígue en Twitter las andanzas de @JordiÉvole y la gestación de los programas en @SalvadosTv.
En: Salvados laSexta 
Tags: @jordievole eduardo serra jordi évole nueva temporada salvados 
Jueves, 27 de septiembre de 2012 • 12:03h.

«« Primera | « Anterior | 332 | 333 | 334 | 335 | 336 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 334 / 613 ]