Casal Rock
Conduït per Marc Parrot (2009-2010, TV3)
Guirigüei
A causa de la vaga del sector públic, el passat dimarts no es va emetre el capítol del CASAL ROCK. Tot i així, podeu jugar a intentar cantar la nova cançó que els avis han d'afrontar la propera setmana: el "Guirigüei". O dit d'una altra manera, el "Give it away" dels californians Red Hot Chilli Peppers. No és un repte fàcil, però teniu tota la setmana per practicar-la. Ánims!


En: Casal Rock Tv3 
Tags: blogs casal rock música videos 
Jueves, 10 de junio de 2010 • 08:59h.

EL TERRATEl pasado 23 de abril la Academia de las Ciencias y las Artes de Televisión dio a conocer los finalistas para sus duodécimos Premios Anuales.

EL TERRAT como productora de televisión, optaba a tres galardones: dos para BFN por su equipo de guionistas y otro a su presentador Andreu Buenafuente (laSexta), y el tercero para CASAL ROCK como mejor programa de entretenimiento autonómico (Tv3).

En esta ocasión y durante la Gala de entrega de los Premios ATV, Andreu Buenafuente y su equipo de BFN hacen pleno y nuestra coproducción junto a Media 3.14, CASAL ROCK, también.

Enhorabuena y felicidades!

En: Productora Premios BNyBFN Casal Rock 
Tags: andreu buenafuente atv bfn casal rock lasexta premios tv3 
Miércoles, 9 de junio de 2010 • 22:56h.

De Catalunya a Londres. Del Casal al Pub. De Can Felipa als Air Studios. Els avis del CASAL ROCK se'n van de viatge a la capital anglesa com fan les grans estrelles per i gravar als mítics Air Studios, que van ser fundats pel productor dels Beatles i per on hi han passat Coldplay, U2, The Police o Elton John.La cançó escollida no podia ser una altra que el "Should I Stay or Should I Go", de The Clash. Els avis hauran de demostrar els progressos que han fet en anglès. No nomé en la cançó, també passejant pel mercat de Candem i la resta de escenaris clàssics del Londres més rocker.

I després dels progressos amb la llengua de Shakespeare i Sid Vicious, en Marc proposa als avis un dels ossos de la temporada: el "Give it Away", dels Red Hot Chili Peppers.

CASAL ROCK, els dimarts a les 22:30h. a Tv3.

En: Casal Rock Tv3 
Tags: londres 
Martes, 1 de junio de 2010 • 16:00h.

El CASAL ROCK es passa al punk. Sense crestes però amb esperit rebel, els avis accepten el repte de versionar a una de les bandes mítiques del punk britànic: The Clash. Això sí, l'esforç de treballar el "Should I stay or should I go" va acompanyat d'una de les grans recompenses de la temporada. Els vint avis i tot l'equip del CASAL ROCK viatjarà a Londres per gravar als Air Studios, fundats per George Martin, productor dels Beatles. Abbey Road o Candem prometen ser un lloc ideal per continuar practicant l'anglès.I per si no hi hagués prou sorpreses, convidarem a les famílies a una jornada de portes obertes i assistirem a l'estrena mundial del primer videoclip de l'any, el de "Zapatillas".

En: Casal Rock Tv3 
Tags: londres 
Martes, 25 de mayo de 2010 • 10:50h.

Aquesta setmana, el Marc encarrega al Vicenç de la Barceloneta una missió complicada: en una setmana haurá de preparar-se "Antes de que cuente diez", de Fito y Fitipaldis per convertir-la en un dels hits de la temporada. No serà feina fàcil, però ens portarà un dels moments més gratificants d'aquest CASAL ROCK 2010 quan d'aquí a set dies, el Fito en persona rebi als avis al seu concert de Reus i el Vicens passi l'examen per veure com porta la cançó.Però el gran contratemps dels avis és, justament, "el contratemps". Aquesta figura rítmica, que és bàsica en el rock, està centrant tots els esforços del Marc. La posaran a prova durant la primera gran sortida a l'estudi de gravació per enregistrar "Zapatillas", on veurem si el tema del ritme millora o no.

Per acabar, els avis reben amb entusiasme un tema nou: "Rodant a tot gas", l'adaptació al català del "Jumping Jack Flash", dels Rolling Stones, un superclàssic.

En: Casal Rock Tv3 
Tags: fito & fitipaldis 
Martes, 18 de mayo de 2010 • 10:50h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 2 / 4 ]