Tv3
LA NIT DE MERLÍ
El dilluns 19 de desembre, a partir de les 22:35h., serà LA NIT DE MERLÍ. Amb el desenllaç de la segona temporada de la sèrie líder dels dilluns dat i beneït, els actors de "Merlí" es trobaran, cara a cara i en directe, amb el seu públic. En una gala presentada per Espartac Peran i Ana Boadas, on se'ls podrà veure com no se'ls ha vist mai. Els espectadors triaran quin és el seu peripatètic favorit, i es podrà veure què s'amaga darrere d'aquests personatges que tant èxit han tingut.

En el context d'aquesta gala, s'emetrà el documental "Generació Merlí", i finalment es coneixeran les preferències del públic català sobre els alumnes d'aquesta classe, i es descobrirà el favorit.

LA NIT DE MERLÍ, s'emetrà el 19 de desembre a partir de les 22:35h. i és una producció de TV3 amb la col.laboració d'EL TERRAT.
En: La nit de Merlí Tv3 
Tags: especial estreno gala la nit de merlí merlí tv3 
Martes, 13 de diciembre de 2016 • 16:54h.

PLAYCRACKS
Aquest any, el Cap d'Any de TV3, comença a partir de les 22:40h. el 31 de desembre amb PLAYCRACKS 2017 on les cares més conegudes de la cadena pujaran a l'escenari per fer un playback total i posar-se en la pell dels artistes més coneguts i ballats de la història.

PLAYCRACKS: Bruno Oro
La gala per donar la benvinguda al nou any serà presentada per l'actor i cantant Bruno Oro. Un retorn molt esperat pels espectadors que durarà tota la nit fins les 2 de la matinada aproximadament. A més, els encarregats de presentar les campanades Carles Cuevas i Elisabet Casanovas, actors de "Merlí", també participaran a PLAYCRACKS 2017 com a duet musical.

PLAYCRACKS: Helena García Melero
Tots ells simularan ser l'artista original de la cançó que triïn perquè és un playback total: sense caracterització, a cara descoberta que, amb la seva actitud (que no amb la seva veu), intentaran defensar el tema tant com puguin. I en la tria de temes hi haurà sorpreses, perquè potser una noia cantarà amb veu de noi, un jove amb veu de gran... i mil combinacions que generaran molts moments inesperats i molt divertits.

PLAYCRACKS: Marc Martinez
Queda dit, doncs. Una nit dedicada i amenitzada pels cracks del playback a PLAYCRACKS 2017, amb Bruno Oro, el 31 de desembre, a les 22:40h., a TV3.

PLAYCRACKS 2017 es una producció de TV3 amb la col.laboració d'EL TERRAT.
En: Playcracks 2017 Tv3 
Tags: bruno oro espartac peran especial especial nochevieja helena garcia melero marc martínez 
Miércoles, 7 de diciembre de 2016 • 10:52h.

'Mal Martínez'
L'Antoni Bassas ens donarà la seva visió dels temes més comentats durant els últims dies i ens explicarà algunes de les anècdotes i vivències viscudes.

Obrirem una altra vegada la sobretaula "A cor obert", que repassarà les notícies de caràcter social que han suscitat més interès en els espectadors del nostre país durant la setmana. Ens acompanyaran: MariJo Jordan, Carles Cortina, Ana Boadas i, aquesta setmana, també comptarem amb la presència de Coco Comín, que ens presentarà el seu nou espectacle "Moustache", un musical ambientat en el Londres de principis del sXX, i amb Marc Martinez, que torna a pujar a l'escenari del Teatre del Raval amb "Mal Martinez: Humor i Hòsties”, per explicar la seva veritable història.

També tindrem una estona per parlar del "Fora de sèrie" d'aquesta setmana amb el seu director Agustí Esteve. En la nova entrega, la periodista Àngels Barceló entrevistarà al polític Íñigo Errejón.

Amb Àngel Lacalle parlarem del disc de La Marató de TV3 d'enguany. Justament aquest dijous es posa a la venda "la banda sonora original de les emocions i sentiments d'un país".

DIVENDRES, amb Helena García Melero i Espartac Peran, cada tarda a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: agustí esteve carles cortina coco comín marc martínez marijo jordan 
Jueves, 1 de diciembre de 2016 • 00:06h.

DIVENDRES
"La mirada Terribas": la Mònica analitzarà els fets que li han cridat més l’atenció durant l’última setmana. Entre altres temes destacarem la mort del màxim mandatari cubà Fidel Castro, per tots els moviments en contra i a favor que ha suscitat; ens fixarem en la cerimònia d'investidura del nou president basc, Iñigo Urkullu, de dissabte, i dels pressupostos del govern de la Generalitat que, si tot va bé, s'han d'aprovar aquest mateix dimarts.

Farem la prèvia del programa "Sense ficció" d’aquesta setmana amb els directors de reportatge "Jo també vull sexe", Montse Armengou i Ricard Belis. Un document colpidor i ple d’escenes impactants, que tracta de la voluntat de poder viure amb plenitud els drets sexuals per part de les persones amb discapacitat funcional o intel·lectual.

Farem una nova entrega d’"El consultori" en què el cantant, director de teatre i actor Dani Anglès respondrà les inquietuds dels nostres espectadors amb una cançó adient que els donarà solució.

Des de Castellterçol parlarem amb Espartac Peran i Pedro Pardo per parlar de com ha evolucionat la música, els usos dels instruments, la renovació dels gèneres més populars, la dansa, etc...​

DIVENDRES, amb Helena García Melero i Espartac Peran, cada tarda a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: dani anglès espartac peran helena garcia melero mònica terribas montse armengou pedro pardo ricard belis 
Martes, 29 de noviembre de 2016 • 00:02h.

'Divendres'
"La setmana del Bassas": l'Antoni ens donarà la seva visió dels temes més comentats durant els últims dies i ens explicarà algunes de les anècdotes i vivències viscudes de l'actualitat.

Obrirem una altra vegada la sobretaula "A cor obert", que repassarà les notícies de caire social que més interès han suscitat en els espectadors del nostre país durant la setmana. Ens acompanyaran: MariJo Jordan, Carles Cortina, Ana Boadas i, aquesta setmana, també comptarem amb la presència de Judith Càlix i Rosa Gordillo, autores del llibre "Quan anàvem a les monges", una mirada tendra i nostàlgica a una part molt important de la teva vida.

També ens acompanyaran Emilio Gutiérrez Caba i Àngel Llàcer que ens parlaran de la peça teatral "Relato de un náufrago", basada en una obra de Gabriel García Márquez. Tracta la història d'un nàufrag que va esdevenir heroi nacional i milionari primer, i menyspreat i menystingut després, fins a l'oblit.

Amb Màrius Serra descobrirem els mots propis de Sant Gregori i parlarem de Miquel Martí i Pol, que va visitar moltes vegades Sant Gregori i es va establir un vincle amb la població i amb la seva gent fins al punt que la biblioteca porta el seu nom. Aprofitarem també per anunciar la població que visitarem la setmana que ve i n'avançarem alguns dels continguts principals.​

DIVENDRES, amb Helena García Melero i Espartac Peran, cada tarda a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

«« Primera | « Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 2 / 278 ]