Castell de MontsonísEstas fart del soroll que fan els teus veïns? Tens obres a prop de casa que no et deixen fer la migdiada? Vols fugir de la ciutat i del seu estrèpit, i no saps com? Avui a DIVENDRES t'expliquem com evadir-te de l'estrès, i et transportem fins a "501 llocs de silenci que has de conèixer abans de morir". Es tracta del darrer llibre que ha publicat Cecilia Lorenzo, on ens descobreix racons de silenci per trobar la pau sense sortir de Catalunya. En parlarem amb l'escriptora i també amb el meteoròleg Dani Ramírez.

Avui també farem un tour turístic per aquells llocs que no us podeu perdre si algun cop veniu de visita a Agramunt, localitat que ens ha acollit durant tota la setmana. Parlarem de la xocolata i els dolços d'aquestes terres amb la doctora Folch, i el reporter del programa, Miki Esparbé, ens mostrarà com és la vida en un castell, amb el Baró de l'Albi, amb qui farem una ruta per la seva llar, el Castell de Montsonís.

Un DIVENDRES de silenci i paisatges al·lucinants, 16:35h. Tv3.

[ ¡Shhhhh! ]

En: Divendres Tv3 
Tags: baró de l'albi cecilia lorenzo dani ramírez doctora folch miki esparbé 
Jueves, 11 de noviembre de 2010 • 00:07h.

Iñaki GabilondoLa tecnologia torna a ser nostra aliada en DIVENDRES, i aquesta tarda la utilitzarem per dur a terme una entrevista via satèl·lit amb el periodista Iñaki Gabilondo. Volem felicitar a Gabilondo pel recent premi que li ha atorgat la Generalitat de Catalunya, el XVII Premi Blanquerna. Durant la connexió parlarem d'aquest prestigiós premi i de la visió del periodista de les relacions entre Espanya i Catalunya.

I com ja falta molt poc per al pont de tots els sants, al programa hem volgut preparar un monogràfic amb Dani Ramírez, per conèixer el temps que farà en els propers dies. A més, us donarem uns consells útils perquè no us etiquetin de "pixapins", si teniu pensat passar el cap de setmana fora de casa.

Avui marxem de l'Hospi, però abans donarem una volta per la cara B de la ciutat, aquells llocs que no us podeu perdre si veniu algun dia de visita a aquesta localitat.

Les millors tardes són les de DIVENDRES, 16:35h. a Tv3.

[ Contacto Gabilondo ]

En: Divendres Tv3 
Tags: dani ramírez iñaki gabilondo 
Jueves, 28 de octubre de 2010 • 01:01h.

«« Primera | « Anterior | 7 | 8 | 9 | 10 | 11
[ Páginas: 11 / 11 ]