Ramon VilaAquesta tarda repassarem la setmana de "La Riera" amb els nostres tertulians habituals: el David Balaguer, l'àvia Remei, l'Enric Majó, l'Ana Boadas i en Pere Mas. Avui tenim de convidat l'actor Ramon Vila, el Ricard Pereira. Hi parlarem de la seva família i de la seva situació, ara que el seu projecte personal, Can Sureda, ha plegat veles... També tindrem en compte altres aconteixements de la setmana i parlarem de l'Olga, que ha demostrat que és una bona peça, i de l'Ona, que tampoc no es queda curta. La baralla entre el Claudi i l'Ernest ha trencat la família? I és clar, parlarem de la Lídia, una de les grans protagonistes de la setmana.

També parlarem de la tornada del programa "Sota Terra" amb el Fermí Fernandes i l'arqueòleg Eudald Carbonell.

I amb en el Jordi Pallarès, el nostre entrenador personal, aprendrem la manera de mantenir els nostres músculs en perfecte estat d'elasticitat, gràcies a estiraments que tots podem fer a casa fàcilment.

Us hi esperem com cada tarda en directe, a les 16:40h. a Tv3.

[ Tertulia de "La Riera" en "Divendres" con el actor Ramon Vila ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer enric majó eudald carbonell fermí fernandes jordi pallarès la riera pere mas ramon vila 
Viernes, 20 de enero de 2012 • 00:00h.

Rosa Renom a "Divendres"Us imagineu prenent un cafè amb el professor Heissenberg de "Breaking Bad", per conèixer el seu proper moviment en el perillós món del narcotràfic? I assistir a una festa als baixos fons de Londres amb els personatges de "Misfits", perquè us facin una demostració d'algun dels seus poders? I què en dieu, de visitar el laboratori del doctor Walter Bishop de "Fringe", per participar en algun dels seus experiments? A DIVENDRES ens agrada somiar que la ficció es converteix en realitat, i, abans de marxar de cap de setmana, traiem del televisor algun dels personatges de "La Riera", una de les sèries de més èxit de Tv3.

Espartac Peran i els seus sicaris David Balaguer, l'àvia Remei, Enric Majó, Ana Boadas i Pere Mas es posen de nou al capdavant d'una de les tertúlies que més bones estones està deixant al programa, i tornen a la càrrega aquesta tarda amb l'actriu Rosa Renom, que interpreta el paper de Carme Balló a "La Riera". Podrem preguntar-li si hi ha alguna cosa més que una simple amistat entre ella i en Guillem, a més de repassar altres temes que ens han sembrat d'incògnites aquesta setmana.

I, amb motiu de la recta final de la campanya electoral, ens visita l'expert en comunicació política Toni Aira, per descobrir algunes de les claus d'aquest 20-N.

El personal trainer Jordi Pallarès posarà la guinda a l'espai , amb uns savis consells per posar-nos en forma per donar-ho tot aquest cap de setmana.

Trames paral·leles i girs de guió cada tarda a DIVENDRES. El magazín de la gent normal. En directe a les 16:40h., a Tv3.

[ Tertulia de "La Riera" con la actriz Rosa Renom en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer enric majó jordi pallarès la riera pere mas rosa renom toni aira 
Viernes, 18 de noviembre de 2011 • 00:00h.

DivendresLa tertúlia de "La Riera" d'avui indagarà en les trames dels episodis d'aquesta setmana, que comentarem ampliament amb els nostres tertulians habituals, ara que la temporada és a punt de finalitzar: Pep Anton Muñoz, David Balaguer, l'àvia Remei, Pere Mas i Ana Boadas. Avui també tractem altres temes de vital importància a la sèrie: la tornada del Quintana a Sant Climent, la boda de la Maribel i el Carlos i, com no, les malifetes de la Jordina. Aquesta setmana ens acompanya al plató el director de la sèrie: Esteve Rovira, que ens portarà un "convidat sorpresa" (no ens ha volgut revelar qui és...)

Després de la terulia, farem una mica d'esport amb el nostre entrenador personal, Jordi Pallarès, que ens donarà algunes claus per fer exercicis en parella. I posem al dia l'agenda cultural del programa i us expliquem el que no us podeu perdre dels festivals d'estiu, les estrenes cinematogràfiques que ens esperen i els musicals que s'estan preparant.

Marxem de cap de setmana amb l'actuació en directe de Miquel Abras i Lidia Guevara.DIVENDRES 16:40h. a Tv3.

[ ¿Hay vida después de "La Riera"? ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer esteve rovira jordi pallarès la riera lidia guevara miquel abras pep a. muñoz pere mas 
Viernes, 17 de junio de 2011 • 00:30h.

«« Primera | « Anterior | 3 | 4 | 5 | 6 | 7
[ Páginas: 7 / 7 ]