Carlos LatreQue vingui Carlos Latre a visitar-te al teu programa és com si vinguessin una multitud de famosos alhora, ja que la seva capacitat simbiòtica amb els personatges mediàtics als quals imita –més de cent diferents- ha aconseguit un nivell tan gran que Latre s'aventura de nou a l'abordatge dels escenaris dels millors teatres d'aquest país. Carlos Latre porta l'espectacle "Yes, we Spain... is different!" a l'olimp de l'humor al qual pertany, amb més imitacions, més riallades, i, en definitiva, més irreverència psicotrònica, imprescindible en aquests temps en els quals ens ha tocat córrer... i ens ho ensenya tot aquesta tarda a DIVENDRES!

Atenció també a la trobada d'Espartac Peran des de Caldetes amb la xef Carme Ruscalleda i la nostra nutricionista de capçalera, la doctora Montse Folch, que ens ensenyaran a cuinar "la perla verda del Maresme", és a dir, el pèsol garrofal, una varietat de pèsol amb propietats excepcionals per a la nostra salut.

La tertúlia dels dimarts comença aquesta temporada amb Gonzalo Bernardos, Xesco Espar, Agustí Esteve, Eva Piquer i Pere Mas, uns titans de la dialèctica, amb la ment no més afilada que les llengües.

T'esperem per compartir amb tu el programa d'aquesta tarda, cap a les 16:30h., a Tv3.

[ La personalidad múltiple de Carlos Latre irrumpe en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: agustí esteve carlos latre carme ruscalleda eva piquer gonzalo bernardos montse folch pere mas xesco espar 
Martes, 4 de septiembre de 2012 • 00:00h.

Lluís Martínez SistachLes Franqueses del Vallès és la nostra última destinació de la temporada. Aquesta setmana, Espartac Peran i tota la troupe de DIVENDRES prenen aquesta increïble localització en el centre de la comarca del Vallès Oriental, i als seus carrers es respirarà l'esperit del nostre magazín de tardes durant tota la setmana. Avui al costat de l'escriptor Màrius Serra, geni del llenguatge i addicte a l'"Apalabrados", us proposarem un rànquing de les paraules més curioses amb què ens hem trobat en els nostres viatges d'aquesta temporada.

També rebrem al plató al cardenal Lluís Martínez Sistach, actual arquebisbe de Barcelona. Aquesta tarda tindrem ocasió d'entrevistar-lo en profunditat, al costat de Xavi Coral i Tian Riba.

No deixarem de visitar l'Ajuntament de les Franqueses, una de les obres d'estil modernista més singulars de l'arquitectura del Vallès, al mateix temps que des del plató sabrem les característiques que ha de tenir un edifici sostenible amb el medi ambient, al costat de l'arquitecte Coque Claret i els seus alumnes.

I tota l'actualitat del cap de setmana posada al dia a través de les opinions dels nostres col.laboradors Sebastià Serrano, Núria Farré, Pere Escobar i Agustí Esteve.

En directe, 16:40h., a Tv3.

[ Un "Divendres" con el cardenal Lluís Martínez Sistach ]
En: Divendres Tv3 
Tags: agustí esteve coque claret lluís martínez sistach màrius serra núria farré pere escobar sebastià serrano tian riba 
Lunes, 9 de julio de 2012 • 09:22h.

Aquesta setmana ens hem traslladat a la població de Calella de la Costa, on analitzarem la parla de la gent que viu en aquest indret de Catalunya amb l'escriptor Màrius Serra. Amb l'Espartac Peran coneixerem la Llopa i el Mastegamosques. A més a més, ens hem infiltrat a l'Aplec sardanístic de Calella, el més antic que es fa a Catalunya i un dels més multitudinaris. Us mostrarem totes les curiositats del món de la música de sardana.

Al programa d'aquest dilluns també parlarem de salut. Descobrirem el món de les hormones: què són les hormones, i en què influeixen? Què passa, quan se'ns alteren? Quins òrgans i funcions del cos hi tenen a veure? La tiroide, l'obesitat, l'excés de sudoració, en són alguns exemples. Però què passa amb les hormones durant l'adolescència? I en la menopausa? Ens ho explica el doctor Guillem Quatrecasas, endocrinòleg. Envieu-nos les vostres consultes a través de Facebook i Twitter i les resoldrà en directe.

La tertúlia d'actualitat serà a càrrec de Sebastià Serrano, Pere Escobar, Carles Capdevila, Agustí Esteve, Sílvia Soler i Tian Riba.

I molt atents si voleu guanyar una magnífica estada en diferents hotels del Pallars! Avui comença el concurs fotogràgic "Gran Nord".

DIVENDRES, en directe, 16:30h., a Tv3.

[ Sardanas de Calella, hormonas y tertulia de actualidad, en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: agustí esteve carles capdevila guillem quatrecasas màrius serra pere escobar sebastià serrano sílvia soler tian riba 
Lunes, 2 de julio de 2012 • 00:00h.

Xavier Sala i MartínGrècia fa eleccions anticipades aquest diumenge, 17 de juny, data fins a la qual ha exercit com a primer ministre interí el president Panayotis Pikrammenos. Aquesta decisió té lloc mentre Europa continua pendent de la possibilitat que Grècia abandoni l'euro. La pressió del deute sobre els mercats continua, mentre que Alemanya reitera que no hi haurà una nova negociació del fons de rescat... Però, de quina manera ens afectaran, a nosaltres, aquestes mesures en el futur? Al programa de dilluns per la tarda tractarem la qüestió grega amb un plantejament doble. D'una banda, la nostra tertúlia d'actualitat, en la qual tindrem Núria Farré, Pere Escobar, Carles Capdevila, Agustí Esteve i Tian Riba, se centrarà a prendre-li el pols a la repercussió social de les eleccions gregues. Després donarem novament la benvinguda al catedràtic en Economia i assidu col·laborador del programa, el professor Xavier Sala i Martín, que ens portarà algunes de les seves conclusions en clau econòmica respecte a Grècia i el futur de l'euro.

Aquesta setmana ens traslladem amb Espartac Peran a la localitat del Prat de Llobregat. Allà ens espera Màrius Serra, amb una llista de variants del català que es fa servir en aquesta regió del Baix Llobregat.

I també anirem fins a la Fundació CRAM, l'únic centre de rescat d'animals de l'estat espanyol. Coneixerem la feina d'aquesta clínica, que es dedica a la investigació, divulgació i salvament de tortugues, dofins i aus marines, alhora que aprendrem quines mesures podem prendre entre tots per protegir altres espècies en perill.

La paraula que defineix el DIVENDRES del dilluns és "rescat". En directe, a les 16:35h., a Tv3.

Foto: Inés Baucells

[ Las elecciones de Grecia y el futuro del Euro, con Xavier Sala i Martín en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: agustí esteve carles capdevila màrius serra núria farré pere escobar tian riba xavier sala i martín 
Domingo, 17 de junio de 2012 • 16:00h.

Tian Riba i Xavi CoralTorna a DIVENDRES el fisioterapeuta i psiconeuroimmunòleg Xevi Verdaguer, aquesta vegada per explicar-nos els trucs definitius per combatre l'estrès. Sabeu que hi ha unes ulleres antiestrès? El Xevi ens ensenyarà a confeccionar-ne.

Aquesta setmana ens traslladem a la localitat de Celrà. Des de fa segles, el sol és el símbol que representa aquesta població, on el trobareu representat a molts racons (des dels documents de l'ajuntament fins a les façanes de les cases). Amb Espartac Peran descobrim quina és la relació del sol amb Celrà i quins significats amaga aquest símbol.

Amb l'escriptor Màrius Serra analitzarem les particularitats de la parla d'aquesta zona de Catalunya, i acomiadarem la tarda amb una petita actuació en directe d'Estampades, grup de dansa contemporània d'aquesta localitat.

I parlarem amb Pau Gasol! L'estrella de l'NBA ens ha concedit una entrevista en què parlarem del seu present i futur personal i esportiu.

Com cada dilluns, tota l'actualitat del dia, en clau de tertúlia comentada pels nostres col.laboradors Sebastià Serrano, Núria Farré, Carles Capdevila, Pere Escobar, Agustí Esteve i Tian Riba.

En directe després dels Flaquer, 16:40h., a Tv3.

[ Un viaje por Celrà en un "Divendres" sin estrés ]
En: Divendres Tv3 
Tags: agustí esteve carles capdevila estampades núria farré pau gasol sebastià serrano tian riba xevi verdaguer 
Domingo, 10 de junio de 2012 • 18:00h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 2 / 5 ]