El TerratEl pasado 23 de abril la Academia de las Ciencias y las Artes de Televisión dio a conocer los finalistas para sus duodécimos Premios Anuales.

En esta ocasión EL TERRAT ha conseguido colocar tres finalistas entre las 19 categorías existentes. BFN (laSexta) tiene la psobilidad de ganar los premios al mejor equipo de guionistas y el premio al mejor presentador de programas de entretenimiento para Andreu Buenafuente. Por su parte, CASAL ROCK, podría llevarse el galardón al mejor programa autonómico de entretenimiento.

CASAL ROCK estrena mañana martes 27 de abril, su segunda temporada en TV3. 20 nuevos rockeros a cargo de Marc Parrot que intentará enseñarles lo que él sabe de música.

En: Productora 
Tags: andreu buenafuente atv bfn casal rock lasexta premios tv3 
Lunes, 26 de abril de 2010 • 17:45h.

Aquesta nit se celebra el concert del CASAL ROCK a la sala Razzmatazz de Barcelona. Acompanyats pel Marc i la Reichel, els 20 avis de la nova edició del programa prometen donar-ho tot i sobre l'escenari i davant d'un públic entre els que hi haurà els 100 internautes que han guanyat les entrades dobles sortejades al Casal Blog.

Casal Rock-Razzmatazz
I tot això després de l'èxit del FlashMob que es va celebrar el passat diumenge a Barcelona. Moltes gràcies a tots els que veu participar-hi.Ah! I atents al dia 27 d’abril, que això ja comença!

En: Casal Rock 
Tags: concierto estrenos flashmob razzmatazz tv3 
Jueves, 15 de abril de 2010 • 13:19h.

Vine al flashmob de Casal RockUs convidem a participar al flashmob que hem organitzat per aquest diumenge 11 d'abril, conjuntament amb el programa "El suplement" de la Núria Ferré a Catalunya Ràdio. Volem ser molta gent per fer una acció de carrer realment espectacular i divertida de cara a la segona edició del CASAL ROCK que estrenarem en breu.

La cita és a les 12h. al Portal de l'Àngel de Barcelona, allà on es creuen els carrers Cucurulla i dels Arcs (just a sota la terrassa del Cercle Artístic). Veieu mapa.
Només cal portar una ràdio i sintonitzar el programa de Catalunya Ràdio, on us donaran les instruccions en directe del que s'ha de fer (no patiu que serà molt senzill i divertit).

Teniu tota la informació al nostre facebook!

En: Casal Rock 
Tags: catalunya ràdio convocatorias flashmob tv3 
Miércoles, 7 de abril de 2010 • 14:01h.

ACRAEl passat 12 de novembre, l'Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA), va otorgar el Premi ACRA a la millor aportació professional a Televisió de Catalunya pel programa CASAL ROCK produït per EL TERRAT i Media 3.14.

Ja fa 7 anys que ACRA organitza aquests premis per a reconèixer les diferents tasques de sensibilització social sobre el col.lectiu de gent gran. ACRA és una associació sense ànim de lucre, fundada l'any 1989, que agrupa entitats de recursos assistencials per a gent gran a tot Catalunya. ACRA està conformada per més de 800 serveis associats que sumen gairebé 29.000 places d'atenció a la gent gran i més de 20.000 treballadors.

En: Productora Premios Casal Rock 
Tags: media 3.14 premios premis acra tv3 
Lunes, 16 de noviembre de 2009 • 18:30h.

«« Primera | « Anterior | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
[ Páginas: 10 / 10 ]