Xavi CoralAvui dilluns, comencem la setmana al magazín DIVENDRES amb un programa especial post 9N on analitzarem els resultats, els escenaris i protagonistes d’aquest diumenge en què els catalans han votat per decidir el seu futur. Per aquest motiu, hem preparat dues tertúlies, la primera amb la participació dels tertulians habituals del dilluns: Sebastià Serrano, Salvador Cardús, Núria Ferré, Carles Capdevila, Marc Guijoan i Tian Riba. I la segona, més enfocada a l’anàlisi de resultats i participació, amb la col·laboració dels nostres especialistes en política: Rafael Nadal, Vicent Sanchis, Toni Aira, Odel Etxearte, Tian Riba i Manel Manchón.

Com és habitual, obrim la recepció dels comentaris dels espectadors a través de les xarxes socials durant tot el programa, especialment a la tertúlia d'"Oh happy day", que torna aquest dilluns amb el periodista musical Pep Blay, la cantant i actriu Elena Gadel i els nostres col·laboradors Pere Mas i Ana Boadas.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila manel machón núria ferré salvador cardús sebastià serrano tian riba xavier sardà 
Lunes, 10 de noviembre de 2014 • 11:35h.

'Divendres'
Aquest dilluns estrenem setmana a Sant Feliu Saserra, a la comarca del Bages. Al costat de l’escriptor Màrius Serra, Espartac Peran guiarà els nostres espectadors per un magnífic recorregut a través de diferents aspectes i personalitats que defineixen el municipi. Tastarem la meravellosa "truita de San Feliu" i ens aproparem al passat tèxtil d’aquesta població i a la passió pels acordions de Joan Font, un acordionista veí de Sant Feliu Saserra.

A més a més veurem en què consisteix el "Raid Hípic", una marató en què participen uns 100 cavalls pels voltants de Sant Feliu Sasserra i el Lluçanès. Una modalitat que s’està posant molt de moda gràcies a l’interès dels xeics d’Emirates. Tindrem cavalls en directe i explicarem com es cuiden i com s’entrenen.

A plató ens centrarem en els fets més destacats de l’actualitat del dia i del cap de setmana, dins de la nostra tertúlia d’actualitat amb Xavi Coral i els tertulians del dilluns: Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar i Tian Riba. Hi comptarem amb la participació especial a taula de Josep Lluís Vilaseca, advocat vinculat al món de l’esport com a directiu del F. C. Barcelona, que presenta el llibre de memòries "Que consti en acta".

I tornarem a estar molt atents al debat que actualment s’està generant a les xarxes al voltant del concurs musical "Oh happy day". Tornem a engegar una nova tertúlia amb Elena Gadel, Pep Blay, Ana Boadas, Pere Mas i la participació de Mone, membre del jurat d’aquest any.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas elena gadel joan font josep lluís vilaseca núria ferré pep blay pere escobar tian riba 
Lunes, 27 de octubre de 2014 • 10:42h.

Màrius Serra i Espartac Peran
Aquesta setmana ens traslladem al Garraf, des d’on connectarem en directe amb Espartac Peran i l’escriptor Màrius Serra, per conèixer algunes qüestions relacionades amb aquesta localitat que potser no sabíeu, com per exemple "les casetes del Garraf", el xató, la malvasia, el "complot del Garraf" i la seva caldereta especial. I no tan sols això, també farem un  recorregut lingüístic a través de mots i expressions d’aquesta zona de Catalunya.

A plató, l’actualitat del dia i del cap de setmana protagonitza la tertúlia moderada per Xavi Coral, amb els habituals del dilluns: el professor Sebastià Serrano, amb Tian Riba, Núria Ferré, Carles Capdevila i Pere Escobar.

I coincidint amb l’aparició de la tercera superlluna de l’estiu, convidem un especialista en astronomia, Angel Massallé, president de l’Agrupació Astronòmica de Sabadell, per conèixer més a fons aquest fenomen i donar consells als nostres espectadors per poder veure de manera òptima aquest espectacle de la natura.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: angel massallé espartac peran màrius serra núria ferré tian riba xavi coral 
Domingo, 7 de septiembre de 2014 • 20:54h.

Carlos Latre
Aquesta setmana, comencem amb un programa increïble des de Cadaqués, que acollirà durant tota la setmana a Espartac Peran i el nostre equip d’exteriors. Com sempre, la participació de l’escriptor Màrius Serra i les "Paraules en ruta" serà de gran valor per conèixer aquelles peculiaritats del català oral que es parla en aquesta regió. A més a més, descobrirem el meravellós poble de Cadaqués i el seu passat marítim a través dels seus habitants i de les seves tradicions, com la cura de dolls, les patacades i d’altres temes que estem segurs us apassionaran.

A plató ens visita el gran Carlos Latre, un dels actors còmics amb una de les carteres d’imitacions més espectaculars que coneixem. El motiu és la presentació del seu nou espectacle, "15 anys no son res", on fa un repàs humorístic dels seus 15 anys de carrera i on es planteja nous reptes creatius.

Tota l’actualitat del dia i del cap de setmana serà objecte d’anàlisi a la nostra tertúlia moderada per Xavi Coral, amb la participació de Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar, Tian Riba i la col·laboració especial d’Oriol Bohigas.

DIVENDRES a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila carlos latre núria ferré oriol bohigas sebastià serrano xavi coral 
Domingo, 15 de junio de 2014 • 19:38h.

'Divendres'
Comencem setmana en un indret meravellós de la Costa Brava, concretament a la localitat de Begur, situada al cor de l’Empordà. Espartac Peran ens espera per començar aquesta aventura al costat de l’escriptor Màrius Serra. A part de conèixer les particularitats del parlar salat dels habitants d’aquesta regió, ens endinsarem en els seus costums i particularitats. Arqueologia subaquàtica, la volta al món en un veler, les meravelloses ciutats de corall  i moltes coses més ens esperen.

A plató, rendirem homenatge a un dels metges més prestigiosos en el camp de l’oftalmologia, el doctor Barraquer, que tot just acaba de rebre un premi honorífic per la seva trajectòria i la de la seva fundació, que presta atenció mèdica ocular a pacients pobres d’altres països.

I comentarem el més destacat de l’actualitat del dia i del cap de setmana en la nostra mítica taula dels dilluns, formada per Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Rafel Nadal, Manel Manchón i Tian Riba.

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila manel manchón màrius serra núria ferré rafel nadal sebastià serrano tian riba 
Lunes, 26 de mayo de 2014 • 09:31h.

«« Primera | « Anterior | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 4 / 8 ]