Festival Porta Ferrada
Per a la programació d'enguany Porta Ferrada també ha pensat en les famílies i en la diversió dels més petits amb la proposta "Porta Ferrada Kids". Aquest racó del festival està pensat perquè els més petits també tinguin accés a les diferents disciplines artístiques. Sota el concepte Kids es programen diferents activitats: tallers de teatre, audiovisuals i pintura, on els nens podran gaudir de diferents experiències que tindran com objectiu principal apropar als més menuts a l'art.

Tres portes que obren tres disciplines artístiques als mes petits.

Porta a les arts plàstiques: Picasso Dictation
Mentre un conta contes explica una història. Els nens i nenes l'hauran d'anar dibuixant. De tots els dibuixos que es facin es formarà un gran mural. Aquesta porta obrirà i endinsarà als més petits al món de les arts plàstiques on podran embrutar-se les mans de pintura i deixar la seva empremta a la porta. Donem la possibilitat que a través dels colors, diferents materials, pinzells i teixits, els infants facin volar la seva imaginació.


Porta a l'art audiovisual: joc de nens
Una activitat en la que els nens es faran i enregistraran una entrevista entre ells. Un exercici que tindrà lloc en un mini plató en el que els nens i nenes jugaran els diferents rols d'aquest format televisiu: el del periodista i el del entrevistat. Per uns moments els més petits jugaran a ser periodistes. Alhora, com a exercici audiovisual, també s'organitzarà un "joc de nens". Una dinàmica en la que es dóna una paraula als nens i ells l'han de definir.

Porta a les arts escèniques: el teatre
El mateix conte que els nens il.lustraran a través de la "porta a les arts plàstiques" serà teatralitzat i hauran d'interpretar alguna de les escenes seleccionades. A través d'aquesta porta també es farà un taller de màscara, per a que els nens experimentin la tècnica i es puguin emportar la màscara com a record.

Hi haurà a disposició dels nens un bagul ple de vestuari i atrezzo, espases, capes, barrets, vestits, etc... Els nens es podran disfressar amb el rol que ells escullin. Un joc teatral que els permetrà somniar i estimar el teatre.

"Porta Ferrada Kids" és gratuït i tindrà lloc a la Plaça del Teatre Auditori de Sant Feliu de Guíxols els dies 2 i 3 d'agost de 18 a 20h.

Porta Ferrada Kids
Festival de la Porta Ferrada: Web | @portaferrada | Facebook | YouTube

En: Porta Ferrada Teatro (General) 
Tags: el terrat festival de la porta ferrada sant feliu de guíxols the project 
Domingo, 20 de julio de 2014 • 10:00h.

Festival Porta Ferrada
El Festival Porta Ferrada crea un espai especial on l'humor és el protagonista. Inspirat en el "speaker's corner" londinenc, Sant Feliu de Guíxols tindrà un espai on diferents monologuistes i la gent del carrer podran fer-nos passar una bona estona i explicar-nos la seva visió de la realitat.

Andreu Buenafuente donarà la benvinguda als protagonistes del "Comedy Corner" que són monologuistes, alguns d'ells ja consagrats, d'altres de nous i d'altres anònims que —si s'atreveixen— pujaran a l'escenari. La missió de qualsevol d'ells serà fer riure als espontanis que s'apleguin al voltant del corner.

El dissabte 26 de juliol hi haurà dos "Comedy Corner": el primer a les 19h. a la Plaça de Sant Joan i el segon a les 19:30h. a la Plaça del Mercat. Els dos són gratuïts i podrem veure en rotació en qualsevol dels dos a Pep Plaza, Dani Pérez i Eduard Biosca.

Pep Plaza
Pep Plaza: tot i que les seves arrels són la ràdio i el teatre, es dóna a conèixer a Tv3 a SET DE NIT (produït per EL TERRAT) on feia les paròdies dels personatges Jordi González, Lluís Canut i Joan Gaspart. En la actualitat forma part de "Crackòvia", programa d'èxit de Tv3, amb imitacions de personatges del món futbolístic. També participa al "Polònia".

Dani Pérez
Dani Pérez: capaç de fer-nos viure sensacions que estem farts d'experimentar com si fos la primera vegada. Per exemple, històries de "marujes" que es passen el dia xafardejant per veure el que fan i desfan els veïns. Les seves històries són les nostres històries, en un còctel explosiu que ens mostra la realitat del que ell veu al carrer, en un supermercat, o a la barra d'un bar. Dani Pérez ha intervingut, col.laborat, creat, guionitzat, representat, produït i dirigit en diversos programes de ràdio i televisió. Així com té varis espectacles teatrals.

Eduard Biosca
Eduard Biosca: durant 2 temporades (2009-2011) ha fet de predicador de l'optimisme en el programa de ràdio "El Suplement" de Catalunya Ràdio on rebatia més de 100 frases típiques de pessimista. Actualment porta 6 temporades fent "El bar de baix" en el programa de ràdio "Versió RAC1", interpretant al Sr. Bohigues. Un bocamoll amb el coneixament erroni més extens del món!

Comedy Corner
Festival de la Porta Ferrada: Web | @portaferrada | Facebook | YouTube

En: Porta Ferrada Teatro (General) 
Tags: dani pérez eduard biosca el terrat festival de la porta ferrada pep plaza sant feliu de guíxols the project 
Miércoles, 16 de julio de 2014 • 13:10h.

INSTINT: David Trueba + Jordi Évole
Al Festival de la Porta Ferrada, serà l'escriptor i cineasta David Trueba presentat per Jordi Évole qui exposarà la seva visió del món actual. Amb el títol d'aquesta conferència, David Trueba vol fer una al·lusió a la seva última pel·lícula "Vivir con los ojos cerrados" per a remarcar que tant des del periodisme com des del cinema i al mateix temps des de la televisió, tal i com fa l'Évole, es recorda que hem de viure amb els ulls ben oberts per tal de ser conscients de tot el que passa al nostre entorn.

"Vivir con los ojos abierto", l'INSTINT de David Trueba presentat per Jordi Évole. El proper 18 de juliol a les 22:30h. al Teatre Auditori Municipal Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols. Venda d'entrades: instint.tv

INSTINT a:
Instint.tv | @Instint_tv | Google+ | Pinterest | Vimeo | Instagram

En: Instint Porta Ferrada Jordi Évole 
Tags: david trueba festival de la porta ferrada instint jordi évole sant feliu de guíxols 
Sábado, 24 de mayo de 2014 • 10:05h.

'Nadie Sabe Nada'
Un any després del darrer NADIE SABE NADA en teatre, Andreu Buenafuente i Berto Romero tornen a pujar a l'escenari per improvitzar durant una hora i mitja en una única actuació.

NADIE SABE NADA es defineix com "un espectacle teatral humorístic diferent cada nit". Es tracta de portar el món de l'humor a l'apassionant camp de la improvisació i la interacció amb el públic. NADIE SABE NADA parteix de l'extraordinària complicitat artística entre Berto Romero i Andreu Buenafuente, forjada durant tots els anys que porten davant les càmeres i en aquests moments en el late diari EN EL AIRE.

El proper 25 de juliol (22:30h.), Andreu i Berto oferiran un nou NADIE SABE NADA a Sant Feliu de Guíxols sota el paraigües del Festival de la Porta Ferrada i en l'Espai Port, a l'aire lliure.

Entrades a la venda: proticketing.com

NADIE SABE NADA a:
@NaideSabeNada | @ElTerratTeatro | @Buenafuente | @Berto_Romero | Facebook | Google+

En: Porta Ferrada Nadie Sabe Nada 
Tags: andreu buenafuente berto romero festival de la porta ferrada sant feliu de guíxols 
Jueves, 22 de mayo de 2014 • 11:06h.

Festival Porta Ferrada
L'empresa The Project és l'encarregada de gestionar el Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols durant els propers quatre anys.

The Project, el nou gestor del Festival, compta amb una dilatada experiència en l'organització de festivals, com ara el Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona o el Guitar Festival BCN, així com en la promoció de concerts en altres esdeveniments, entre d'altres, al Festival Grec, al Festival Castell de Peralada o al mateix Festival de la Porta Ferrada.

Durant aquests quatre anys, The Project té l'objectiu d'aprofundir en el caràcter interdisciplinari de l'esdeveniment i convertir el Festival en una gran Festa de la Cultura, en complicitat amb el teixit cultural, educatiu, comercial i empresarial del municipi i la comarca. Així mateix, es buscarà un equilibri entre noms consolidats i talents emergents de l'escena nacional i internacional. D'altra banda, també es vol potenciar la internacionalització del Festival, i ja han anunciat que es presentarà arreu d'Europa.

La participació directe d'EL TERRAT en el Festival

L'aliança entre The Project i EL TERRAT, no només aporta un nou tarannà i una major projecció mediàtica de l'esdeveniment sino que a més, hi participa activament amb els següents espectacles i produccions:

18 de juliol, 22h. — Espai Port
INSTINT amb David Trueba presentat per Jordi Évole "Vivir con los ojos abiertos"
Informació

25 de juliol, 22:30h. — Espai Port
NADIE SABE NADA amb Andreu Buenafuente i Berto Romero
Informació

26 de juliol, 19h. i 22h. — Al carrer
COMEDY CORNER, monologuistes consagrats i desconeguts faran riure a qualsevol que vulgui apropar-s'hi.

2 i 3 d'agost, matí — Al carrer
PORTA FERRADA KIDS destinat als nens amb diferents activitats perquè s'acostin a l'art.

Festival Porta Ferrada
EL TERRAT: @ElTerrat | @Instint_tv | @NaideSabeNada | Facebook | Google+
The Project: Web | @theprojectbcn | Facebook | YouTube
Festival de la Porta Ferrada: Web | @portaferrada | Facebook | YouTube

En: Porta Ferrada 
Tags: el terrat festival de la porta ferrada instint nadie sabe nada sant feliu de guíxols the project 
Miércoles, 21 de mayo de 2014 • 15:12h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2 | 3 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 2 / 3 ]