'Divendres'
L'equip d'exteriors del programa es trasllada a l'emblemàtic barri de la Barceloneta, des d'on es farà l'últim "Divendres per Catalunya" de la temporada.

Començarem fent tertúlia d’actualitat pendents de l’última hora política, de la llista consensuada pel 27-S i de les eleccions del Barça. Ens acompanyaran Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar i Rafel Nadal.

L’equip d’exteriors del programa es traslladarà al barri de la Barceloneta, on farem DIVENDRES durant tota la setmana. Màrius Serra ens presentarà l’últim "Paraules en ruta" de la temporada. Conversarem amb alguns veïns que porten tota la vida vivint al barri. Veurem com són algunes de les figures que caracteritzen la Colla de Gegants de la Barceloneta i coneixerem la festa dels cors muts, la més emblemàtica d’aquest popular barri de Barcelona.

I la dietista i nutricionista Pilar Munné ens ensenyarà a fer cinc tipus de sucs per a cinc moments determinats. Receptes ideals per a cada ocasió d’aquest estiu!

T'esperem a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila màrius serra núria ferré pere escobar pilar munné rafel nadal sebastià serrano 
Lunes, 20 de julio de 2015 • 08:58h.

Tian Riba
Aquest dilluns viatgem amb Espartac Peran i l’equip d’exteriors a S’Agaró, dins del municipi de Castell-Platja d’Aro, al Baix Empordà. Al costat de l’escriptor Màrius Serra coneixerem amb detall les particularitats del català que parla la gent d’aquesta zona de Catalunya, farem un repàs de les 20 millors paraules en ruta escollides entre totes les poblacions que hem visitat i sabrem quina és la favorita dels espectadors. Aquesta setmana celebrem l’estada del nostre programa a 250 poblacions!

A més a més, a Platja d’Aro hi ha el Museu de la Nina, on hi ha més de 800 exemplars de nines d’arreu del món. David Balaguer, col·laborador de la tertúlia de "La Riera", ha anat a visitar el museu i ens ho explicarà en directe, amb unes quantes nines destacades, a més de la Pepa, una nina de mida real personalitzada per diversos artistes.

I, a plató, ens visita el doctor Pere Barret, cap de cirurgia plàstica de l’Hospital Vall d’Hebron, que ha liderat el trasplantament de cara més complex del món, fet a Catalunya al mes de febrer. El doctor Pere Barret ens donarà les seves impressions al voltant d’una operació que es presentarà aquest any al Congrés Mundial de Neurocirurgia, la de trasplantament de cos.

L’actualitat del dia i del cap de setmana protagonitzarà la clàssica tertúlia de dilluns, moderada per Xavi Coral i amb la participació dels professor Sebastià Serrano i els escriptors i periodistes Carles Capdevila, Núria Ferrer i Tian Riba.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila david balaguer espartac peran màrius serra núria ferrer pere barret sebastià serrano tian riba xavi coral 
Domingo, 14 de junio de 2015 • 19:37h.

'Divendres'
Torna el "Derbi de variants" a DIVENDRES! El concurs de la llengua reuneix representants de les diferents parles del català, que concursaran per dirimir quina és la millor per parlar de diferents temes relacionats amb la vida quotidiana. En aquesta ocasió jugarem amb Quim Masferrer, Montserrat Palau, Ramon Molins, Pau Vidal, Màbel Martí i Queta Karmany. Com sempre, Màrius Serra serà el jutge implacable.

També parlem del Futbol Club Barcelona amb motiu de la proximitat de les eleccions dins de l’entitat. Reunim periodistes i comentaristes esportius que analitzaran l’actualitat blaugrana: Jaume Llauradó, Lluís Canut i els nostres col·laboradors habituals Pere Mas i Marta Carreras.

A més a més, dediquem una espai per als amants dels animals de companyia, on coneixerem un raça de mascota que està de moda, la del conillet nan, una tipologia de conill de dimensions més petites que les d’un conillet d’Índies i que causa furor a internet. Amb la veterinària Marta Pla coneixerem quines són les característiques d’aquesta bestiola i quina atenció necessita si decidim tenir-ne un.

I abans de dir adéu a Subirats, descobrim què no ens podem perdre quan visitem aquest municipi, i coneixerem la campiona d’escalada Marieta Cartró, que ens explicarà per què Subirats és un gran lloc per visitar si ens volem iniciar en aquest esport.

T'esperem dijous 11 de juny a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: jaume llauradó màbel martí marieta cartró màrius serra montserrat palau pau vidal queta karmany quim masferrer ramón molins 
Jueves, 11 de junio de 2015 • 00:11h.

'Divendres'
Aquesta setmana viatgem a l’Alt Penedès, a la localitat de Subirats. Amb Espartac Peran, Màrius Serra i tot l’equip d’exteriors ens endinsem en les particularitats de la llengua i les tradicions de cadascun dels seus quinze nuclis de població. A més a més, visitem el Museu d’Esperanto de Subirats, únic a Espanya, que reuneix més de 8.000 documents i 25.000 elements relacionats amb la llengua de l’esperanto, i tastarem alguns dels millors plats de Cal Xim, un dels restaurants de cuina tradicional catalana més emblemàtic d’aquesta població.

A plató, parlem amb el doctor Antoni Trilla, epidemiòleg i cap del Servei de Medicina Preventiva de l’Hospital Clínic, per conèixer amb més detall com funcionen les vacunes en el nostre organisme, i especialment les vacunes que ens hem de posar durant la infància, arran del cas de diftèria detectat en un nen d’Olot.

L’actualitat del dia i del cap de setmana, amb una atenció especial al resultat del partit de la final de la Lliga de Campions, marcarà la tertúlia de dilluns que modera Xavi Coral amb la participació del professor Sebastià Serrano i els periodistes i escriptors Carles Capdevila, Núria Ferré, Pere Escobar i Tian Riba.

T'esperem dilluns 8 de juny a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni trilla carles capdevila màrius serra núria ferré pere escobar sebastià serrano tian riba xavi coral 
Domingo, 7 de junio de 2015 • 21:00h.

'Divendres'
Aquesta setmana el programa DIVENDRES es trasllada a Deltebre, municipi del Baix Ebre, un lloc ple d’històries, persones i racons absolutament fascinants que descobrirem al costat d’Espartac Peran. Dilluns ens acostarem fins a l’antic transbordador i altres indrets com el molí dels Mirons, la desembocadura de l’Ebre i el port del Goleró, i coneixerem el món del twirling (majorettes que fan tot tipus d’acrobàcies) amb dues entitats de Deltebre que s’hi dediquen. Amb l’escriptor Màrius Serra repassarem paraules vinculades al món de les festes d’aquesta regió i les peculiaritats del català que parla la gent de Deltebre.

I a plató, l’actualitat del dia i del cap de setmana protagonitza la tertúlia del dilluns amb Xavi Coral i els seus tertulians: Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar i Tian Riba.

I també ens endinsarem en el món de la papiroflèxia, amb la participació de Ramon Thomas, vicepresident del Grup de Barcelona de l’Associació Espanyola de Papiroflèxia. Tot un art que posarem a l’abast dels nostres espectadors mostrant com es construeixen complexes figuretes de paper.

T'esperem el dilluns 4 de maig a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran màrius serra ramon thomas xavi coral 
Domingo, 3 de mayo de 2015 • 19:25h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 2 / 33 ]