'Divendres'
Aquesta setmana acompanyem Espartac Peran i l’equip d’exteriors en un viatge a Vallbona de les Monges, municipi lleidatà que coneixerem més a fons els pròxims dies a través dels seus indrets i la seva gent. Dilluns ens acompanya l’escriptor Màrius Serra amb les "Paraules en ruta", i veurem com funciona la cooperativa l’Olivera, un projecte d’integració social fundada el 1974, que incorpora persones amb discapacitats psíquiques. També parlarem de cinema amb Josep Maria Queraltó, posseïdor d’una de les col.leccions més importants d’Europa de material històric de producció audiovisual.

A plató tractarem un tema que els últims dies ens ha cridat molt l’atenció a la redacció de DIVENDRES. Es tracta d’un projecte que neix a les xarxes socials amb l’objectiu de trobar dobles idèntics en tot el món de tothom que hi vulgui participar. És cert que tots tenim un doble en alguna part del món? Parlarem del tema amb Gemma Marfany, professora titular de Genètica de la UB.

I el repàs a l’actualitat del dia i del cap de setmana protagonitzarà una tertúlia moderada per Xavi Coral, amb els col.laboradors de dilluns: Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar, Tian Riba i la participació del director Pau Freixes, que enguany estrena la nova sèrie de TV3 "Cites".

T'esperem el dilluns 27 d'abril a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila espartac peran gemma marfany josep maria queraltó màrius serra núria ferré pau freixes sebastià serrano xavi coral 
Lunes, 27 de abril de 2015 • 12:45h.

'Divendres'
Aquesta setmana el programa DIVENDRES es trasllada al Vallès Oriental, seguirem els passos d’Espartac Peran durant les connexions en directe des de la localitat de Vallgorguina. Aquest dilluns coneixerem les particularitats del català que es parla en aquest municipi, amb l’escriptor Màrius Serra, que vindrà acompanyat del guanyador del Premi Borni d’aquest any, un concurs que repta els lectors a trobar anacronismes o incoherències en les novel·les històriques.

A més a més, amb el xef Pep Nogué parlem del vincle del poble de Vallgorguina amb el bosc a través de la gastronomia, principalment amb la cassola de porc senglar. I repassarem els cinc plats que defineixen Catalunya amb motiu de la publicació del llibre "Cuina de Divendres".

A plató: tertúlia d’actualitat amb Pere Mas, Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Tian Riba, i la col·laboració d’Anton Losada, professor de Ciència Política i doctor en Dret, que tot just publica "Los ricos vamos ganando", un llibre que explica els mecanismes de com la crisi ha permès que els rics tinguin més poder i l’empobriment massiu de la ciutadania.

Finalment, sabrem si el gat puja o baixa les escales. Aquesta és la pregunta que porta de corcoll els internautes, igual que fa unes setmanes ho va fer un vestit que alguns veien blau i negre i d’altres blanc i daurat. Per què els nostres ulls i el nostre cervell són incapaços de treure’n l’entrellat? Ens ho explicarà el psicobiòleg Ignacio Morgado, que publica "La fábrica de las ilusiones".

T'esperem el dilluns 13 d'abril a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila ignacio morgado màrius serra núria ferré pep nogué pere mas sebastià serrano 
Lunes, 13 de abril de 2015 • 10:25h.

'Divendres'
El programa DIVENDRES torna el dimarts dia 7 d’abril després de les vacances de Setmana Santa amb un programa amb connexions en directe amb Espartac Peran des de Sant Andreu de Llavaneres. Descobrirem com parlen a Sant Andreu de Llavaneres amb el Màrius Serra, i coneixerem la previsió que ens deparen els astres per a aquest mes d’abril amb l’horòscop de l’Imma del Destí.

A plató, entrevistem el guionista i escriptor Albert Espinosa, creador de la sèrie "Polseres vermelles", que tot just acaba de publicar una nova novel·la que promet convertir-se en un dels grans èxits de Sant Jordi: "El món blau. Estima el teu caos".

A més a més, encetem el concurs literari "Catalunya s’estima". Volem descobrir quin dels nostres espectadors és capaç de fer la declaració d’amor més sentida i original. Per participar en el concurs, caldrà enviar un missatge d'amor a través del nostre web. Coneixerem el guanyador durant la Diada de Sant Jordi, que s’emportarà un cap de setmana per a dues persones en un allotjament rural de Catalunya.

I l’actualitat protagonitzarà la tertúlia amb Manel Cuyàs, Núria Ferré, Pere Escobar i Tian Riba.

T'esperem el dimarts 7 d'abril a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: albert espinosa espartac peran imma del destí màrius serra xavi coral 
Domingo, 29 de marzo de 2015 • 19:38h.

'Divendres'
Avui ens visitarà Jesucrist, i no només un sinó fins a quatre! Els quatre Jesucrists de les grans passions catalanes (Olesa, Esparreguera, Cervera i Ulldecona) vindran al programa. Amb ells parlarem de les dificultats del seu personatge i de la tradició teatral de "La passió" a Catalunya. Passió per "La passió" a DIVENDRES!

I durant les connexions amb Espartac Peran en directe des de Santa Maria de Palautordera, coneixerem les particularitats del català que es parla en aquesta regió de Catalunya, al costat de l’escriptor Màrius Serra i les seves "Paraules en ruta". A més a més, participarem en una de les activitats més característiques de la Festa Major, el concurs de paletes i el llançament de totxanes. A Santa Maria de Palautordera també tindrem molt present la important feina de Pallassos sense Fronteres, amb la presència del gran Tortell Poltrona, que tot just ha arribat d’una missió on ha ajudat els nens de Sierra Leona.

I si teniu problemes per dormir bé a la nit, estigueu molt atents a la trobada amb els doctors Joan-Ramon Laporte i Miquel Pros, especialistes en medicina natural, que donaran consells als nostres espectadors per descansar millor.

A més a més us mantindrem informats sobre l'última hora de l'accident aeri d'aquest mateix matí de la companyia Germanwings.

T'esperem a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran germanwings màrius serra tortell poltrona xavi coral 
Martes, 24 de marzo de 2015 • 00:06h.

Peyu
Ens envolta l’absurd més absolut i en Peyu ho demostra cada setmana a la secció "Ole tu" de l’"APM", descobrint-nos els nyaps urbanístics més surrealistes que trobem arreu de la geografia catalana. Aquest dilluns en Peyu trepitja el plató de DIVENDRES amb un llibre sota el braç, el llibre de l’"Ole tu", amb una compilació de luxe de totes les rareses urbanístiques que aquest jove humorista a anat detectant als carrers catalans. Veurem una llista de les més curioses i molt atents perquè segurament hi trobareu alguna que hi ha al vostre poble o ciutat.

A plató també parlarem dels preus dels pisos, hem preparat una trobada amb Òscar Mascarilla, doctor en economia i professor titular del Departament de Teoria Econòmica de la UB, per saber l’estat de la qüestió del mercat immobiliari en aquests moments. Estan pujant els preus dels pisos? És un bon moment per comprar?

L’actualitat del dia i del cap de setmana serà subjecte d’anàlisi durant la tertúlia del dilluns que modera Xavi Coral, amb la participació d’uns tertulians de luxe: Sebastià Serrano, Tian Riba, Núria Ferré i el professor i filòsof Francesc Torralba, que tot just publica un llibre sobre els beneficis mentals d’anar a córrer amb el títol "Córrer per pensar i sentir".

I amb Espartac Peran i l’equip d’exteriors ens traslladem aquesta setmana a la localitat de Torroella de Montgrí. Allà ens espera l’escriptor Màrius Serra amb més "Paraules en ruta" i un munt de temes per conèixer millor l’ADN de la població. Us presentarem l’Associació Sardanista Continuïtat, tot un referent a Catalunya.

T'esperem a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran francesc torralba màrius serra òscar mascarilla peyu xavi coral 
Domingo, 15 de marzo de 2015 • 20:06h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 3 / 33 ]