Espartac Peran
Aquesta setmana el programa DIVENDRES es trasllada al municipi d’Avinyó, a la comarca del Bages. Al costat d’Espartac Peran i Màrius Serra, coneixerem les particularitats del català que es parla en aquesta regió i ens endinsarem en la història i la cultura d’aquesta població, amb la participació de les autores del llibre "Els Cals d’Avinyó", el club de futbol local, l’artista Quim Moya, que és capaç de fer retrats gegants en temps rècord, l’avi Bandúrria i Jaume Figueras, un melòman amb una col·lecció impressionant d’aparells de so de tota mena. Sentirem com sona un disc fet amb pedra!

I a plató, l’actualitat del dia i del cap de setmana s’imposarà a la nostra tertúlia amb Xavi Coral i els tertulians del dilluns: Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar i Tian Riba.

A més a més, ens visita Jaume Funes, psicòleg i educador, per parlar del projecte de la jornada intensiva a les escoles, amb l’objectiu de reduir el temps que han d’invertir els alumnes per fer deures. Així doncs, sabrem si "Cal fer deures?", títol del llibre que ha escrit el mateix Jaume Funes per fer llum sobre aquest debat entre escola, pares i alumnat.

T'esperem a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran jaume funes màrius serra quim moya xavi coral 
Domingo, 8 de marzo de 2015 • 19:48h.

'Divendres'
Aquesta setmana Espartac Peran i l’equip d’exteriors del programa es traslladen a la comarca d’Osona. Farem connexions en directe des de la localitat de Rupit i Pruit. Per començar, aquest dilluns ens espera l’escriptor Màrius Serra i un munt de paraules en ruta que analitzarem amb l’objectiu de conèixer millor la riquesa dialectal d’aquesta zona de Catalunya.

A més a més, proposem un recorregut als nostres espectadors a través de les entitats i persones que formen part de l’ADN de Rupit i Pruit, com Pere Rovira, inventor de l’escuradents, o Jordi Juanola, un dels 17 jutges que hi ha a tot Espanya que puntuen vaques a concursos.

A plató, l’actualitat del dia i del cap de setmana serà objecte d’anàlisi a la tertúlia dirigida per Xavi Coral, amb la participació dels nostres tertulians dels dilluns: Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar i Tian Riba.

A més a més, coneixerem més a fons l’èxit d’unes de les aplicacions per a telèfons mòbils que més ha revolucionat el mercat, els WhatsApp. Ens visita Elies Campo, l’únic fundador català de la companyia WhatsApp.

T'esperem a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: elies campo jordi juanola màrius serra núria ferré pere rovira sebastià serrano xavi coral 
Domingo, 1 de marzo de 2015 • 20:04h.

'Divendres'
Aquest divendres és el Dia Internacional de la Llengua Materna, ocasió única per celebrar-ho al programa amb l’escriptor Màrius Serra i la seva proposta per conèixer com es diuen diferents expressions catalanes en altres idiomes. Comptarem amb participants vinguts de diferents parts del món. Els parlars de la Xina, Àfrica, Anglaterra, Itàlia i l’Iraq estaran presents al nostre plató en aquesta experiència lingüística tan divertida com recomanable.

Els que també tindrem preparats per parlar molt i molt són els tertulians de "La Riera". L’àvia Remei, Fermí Fernàndez, Ana Boadas, Pere Mas i David Balaguer, amb tots els internautes que segueixen la tertúlia interactuant amb nosaltres a través de les xarxes socials ja són un referent dels divendres a la tarda a TV3. Nosaltres els anomenem "La comunitat dels Flaquer".

La periodista Mònica Terribas amb "Cita amb la Terribas" repassa l’actualitat de la setmana a partir d’algunes de les frases més destacades dels seus protagonistes. Comentarem unes declaracions recents de Trias i de Mourinho.

I l’elegància de Marc Giró arribarà també aquest divendres amb un tema que ens pot afectar en algun moment de la nostra vida: Com dur a terme una mudança sense perdre l’educació i les bones maneres?

Us hi esperem! A les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer marc giró màrius serra mònica terribas mònica terribas 
Viernes, 20 de febrero de 2015 • 00:12h.

'Divendres'
Aquesta setmana, Espartac Peran i l’equip d’exteriors es traslladen al Pallars Sobirà, a la localitat d’Esterri d’Àneu. Al costat de l’escriptor Màrius Serra, analitzem com parla la gent d’aquesta regió catalana. Explicarem el perquè de l’origen basc del nom d’Esterri, i altres paraules del dialecte pallarès. A més a més, prepararem brou per la calderada de Carnaval, coneixerem a la comunitat jueva d’Esterri, tocarem instruments musicals del Pirineu i moltes coses més!

I a plató, hem preparat una taula rodona per parlar de sexe en l’edat adulta, arran de l’estrena de la pel·lícula "50 sombras de Grey". Hi comptarem amb la participació del sexòleg Antoni Bolinches, les escriptores Sílvia Soler i Mercedes Abad i la periodista Carolina Ferre.

L’actualitat del dia i del cap de setmana copsarà tota la nostra atenció durant la tertúlia amb Xavi Coral i els seus col·laboradors del dilluns: Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila i Tian Riba.

Us hi esperem! A les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bolinches carolina ferre espartac peran màrius serra mercedes abad sílvia soler xavi coral 
Domingo, 15 de febrero de 2015 • 19:38h.

'Divendres'
Aquesta setmana ens traslladem a la localitat de Gelida. Espartac Perani l’escriptor Màrius Serra ens esperen a la plaça de la Vila amb un munt de "Paraules en ruta"; analitzarem les peculiaritats del català que es parla a Gelida i coneixerem la flor i nata d’aquesta població, on destaca la Coral Intimitat, un grup que reuneix més de 30 persones de diferents edats que interpreten cançons típiques de coral però també clàssics del rock català i gospel. Cantaran en directe una versió molt especial de la sintonia del programa.

A plató, ens visita el sociòleg i periodista d’El Periódico de Catalunya Roger Pascual, que presenta el seu darrer llibre, "Desaparecidos en España", un assaig sociològic i a la vegada un retrat cru sobre els casos de desapareguts al territori espanyol, i comentarem l’actualitat del dia i del cap de setmana amb Xavi Coral i els tertulians del dilluns: Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar i Tian Riba.

Us hi esperem! A les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran màrius serra núria ferré roger pascual sebastià serrano 
Domingo, 18 de enero de 2015 • 18:30h.

«« Primera | « Anterior | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 4 / 33 ]