Imanol AriasEs pot canviar el destí de milions de persones condemnades a la pobresa, a la ignorància o a la malaltia? La pel·lícula "Vicenç Ferrer" tracta de donar resposta a aquestes preguntes abordant la vida i l’obra social del missioner Vicenç Ferrer, l'home que va tornar la dignitat a una casta que es considerava que la formaven persones intocables i miserables. Aquesta tv movie la podrem veure a Tv3 el 14 de juny, però avui, a DIVENDRES, parlarem amb el seu protagonista, l’actor Imanol Arias, i amb Moncho Ferrer, un dels fills del missioner.

També seguirem l’Espartac, que ha anat a Folgueroles per repassar la figura de Jacint Verdaguer, nascut en aquesta població. Visitarem en directe la casa-museu amb l’historiador Josep Maria Solé i Sabaté, l’actriu Estel Solé i el músic Pep Poblet.

I des de l’anunci de l’abdicació del rei, l’actualitat és un terreny amb molts punts de vista per comentar dins del marc de la nostra tertúlia, moderada per Xavi Coral i amb la col·laboració de Marina Llansana, Vicent SanchisPere Mas i Tian Riba.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: imanol árias josep maria solé moncho ferrer pep poblet 
Martes, 3 de junio de 2014 • 00:14h.

Emilio AragónEfectivament, el de la foto no és Quentin Tarantino, sinó Emilio Aragón. I per què està darrera d'una càmera?, us preguntareu. La resposta és senzilla; Emilio Aragón debuta en el cinema, i acaba de filmar "Pájaros de papel", una peli que narra la història d'una família d'artistes de vodevil, potser inspirada en les experiències viscudes dins la seva pròpia família. Emilio Aragón ens ho explicarà aquesta tarda en directe, al costat de dos dels actors protagonistes de la cinta, Imanol Árias i Carmen Machi.

I durant el nostre últim dia a Tortosa, ens arremanguem els pantalons per a anar a caçar musclos al Delta del Ebre, al costat de l'Espartac Peran. I també visitem una pastisseria renaixentista. Això de renaixentista no sabem si és perquè et pots menjar un pastís amb la forma de la Basílica de Sant Pere, o perquè els braços de gitano són una autèntica obra d'art. La dolça resposta aquesta tarda, a les 16:30h., al DIVENDRES.

[ Emilio Aragón, Imanol Arias y Carmen Machi en "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: carmen machi emilio aragón imanol árias 
Jueves, 11 de marzo de 2010 • 08:21h.

Hoy es un día grande, vuelve al plató de BFN el jefe supremo de laSexta: Emilio Aragón. Y no viene sólo, le acompañan Imanol Árias y Lluís Homar. Los tres han interrumpido el rodaje de "Pájaros de papel", la ópera prima como director del primero y protagonizada por el segundo y el tercero. La película cuenta la historia de una familia de artistas de vodevil formada por un cómico, un ventrílocuo y un niño de 10 años, que de lo único que no tienen que preocuparse es de la piratería, porque en la España de la posguerra todavía no existía la SGAE.

Estos personajes hacen que "Pájaros de papel" tenga los ingredientes justos para hacer reír y también, ¿por qué no decirlo?, para hacer llorar. En serio, sale un ventrílocuo, son como los mimos pero con un muñeco.Y mañana: Jorge Drexler.

En: BNyBFN laSexta 
Tags: emilio aragón imanol árias lluís homar 
Miércoles, 10 de marzo de 2010 • 12:57h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2
[ Páginas: 2 / 2 ]