Albert EspinosaDilluns per la tarda, a DIVENDRES, discutim els temes més destacats de l'actualitat a la nostra taula de debat, amb els habituals de cada dilluns: Sebastià Serrano, Núria Farré, Pere Escobar, Carles Capdevila i Tian Riba. També tenim amb nosaltres al creador de la sèrie "Polseres vermelles", el guionista Albert Espinosa, que acaba de publicar un nou llibre "Si tu em dius vine, ho deixo tot... Però digue'm vine" Com ell mateix diu en el seu blog
"El llibre està dedicat a tots el que volen ser diferents i lluiten contra aquells que desitgen que siguem iguals". Amb ell i amb els joves actors Àlex Monner i Joana Vilapuig, components de les "Polseres vermelles", parlem d'aquesta nova aventura editorial.

I aquesta setmana, l'Espartac Peran i l'equip d'exteriors faran que cada dia sigui DIVENDRES a Calafell. Abans de tot, fem un repàs per les particularitats del català que es parla en aquesta regió, amb l'escriptor Màrius Serra i la seva secció "Paraules en ruta". A continuació seguim les aventures de l'Espartac Jones per Calafell visitant un jaciment iber, únic al nostre país. No us ho perdeu.

Us esperem a DIVENDRES 16:40h. Tv3.

[ Un "Divendres" con Albert Espinosa ]

En: Divendres Tv3 
Tags: albert espinosa àlex onner carles capdevila joana vilapuig màrius serra núria farré pere escobar sebastià serrano tian riba 
Domingo, 27 de marzo de 2011 • 17:11h.

Josh RouseEsta noche viene a vernos Albert Espinosa con un nuevo libro bajo el brazo. Si hace unos años nos contagiaba a todos su fiebre amarilla con "El mundo amarillo" ahora nos presenta su primera novela: "Todo lo que podríamos haber sido tú y yo si no fuéramos tú y yo", un título corto y sencillo que hace que muchos entren en las librerías y pidan: "el último de Albert Espionsa".

Además terminaremos la semana con música. Hoy nos visita Josh Rouse, el cantautor estadounidense que acaba de publicar un nuevo disco: "El turista". Quizás vendrá a Barcelona a hacer turismo pero nos ha prometido no hacer la actuación en chanclas.

En: BNyBFN laSexta 
Tags: albert espinosa josh rouse 
Jueves, 8 de abril de 2010 • 13:04h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2 | 3
[ Páginas: 3 / 3 ]