Marc GenéAquesta tarda donarem gas a fons a la maquinària del DIVENDRES per a rebre al Marc Gené, que arriba encara amb les maletes a la mà de l'últim gran premi de Fórmula 1. En Marc Gené s'asseurà en el sofà de DIVENDRES per fer un repàs del món del motor, i per a parlar-nos de la seva trajectòria com pilot de carreres.

Us recordem que l'Espartac Peran segueix amb la seva labor darwinista descobrint espècies i llocs exòtics de la geografia catalana. Avui visitarà el "Racó de Can Fabas", a Sant Celoni, la localitat on hem fet que sigui divendres durant tota la setmana. A més seguirem darrera de la pista de més personatges durant aquest últim dia a la ciutat. Concretament aquesta tarda parlarem amb un especialista en bolets i amb un apassionat del món del motor.

I a la taula d'actualitat al costat de l'Anna Simon i d'en Tian Riba també ens acompanyarà la Tatiana Sisquella, per a parlar-nos de la infidelitat entre homes i dones. Qui enganya més a la seva parella? Les respostes a aquesta i altres qüestions del ésser humà, aquesta tarda a les 16:30h., a Tv3 o a la web.

[ Marc Gené, el hombre y la máquina, hoy en 'Divendres' ]

En: Divendres Tv3 
Tags: anna simon marc gené tatiana sisquella tian riba 
Jueves, 5 de noviembre de 2009 • 00:02h.

Magda OranichAvui ens visita en el plató de DIVENDRES la Magda Oranich, advocada i membre de la junta directiva del Barça. Si encara hi ha per aquí algú que creu que el futbol no és cosa de dones, ja es pot anar treient aquesta idea del cap. Amb la Magda parlarem de futbol, de lliga i de champions, repassarem la seva trajectòria professional, li preguntarem que tal es veu la vida des de la cúspide blau-grana i, ja de passada, si ha hagut de recórrer alguna multa dels jugadors per beure en el carrer durant la celebració del triplet.

I també contarem amb la nostra selecció estel.lar de col.laboradors habituals de l'equip DIVENDRES: les migcampistes Ana Boadas i Anna Simon, els defenses Miki Esparbé, Carles Sánchez i Tian Riba, i els davanters Xavi Coral i Espartac Peran, que conduiran tot el cotarro a quatre mans, per a treure avantatge en els marcadors de l'entreteniment.

[ 'Divendres', ¡menudo partidazo! ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas anna simon barça carles sánchez magda oranich miki esparbé tian riba 
Martes, 27 de octubre de 2009 • 00:01h.

Aquest divendres no serà un de qualsevol, perquè hem preparat un programa amb doble dosi d'optimisme i una tornada que s'enganxa com una cançó pop, amanit amb la presència de la Judit Mascó: model, presentadora i mare, que vindrà a parlar-nos dels seus projectes de futur, i de passada ens posarà al dia de la seva vida actual. Per descomptat, també ens pondran al dia els nostres col.laboradors de les seccions d'actualitat i tele: Anna Simon, Tian Riba, Ana Boadas i Carles Sánchez, uns xavals tan riallers com l'astronauta que sortia en les bosses dels peta-zetas.
Chapas
I en la secció de "rutes de cap de setmana" de l'Anna Llacher, pugem damunt d'un núvol de color rosa per fer una ruta pop, i aterrar a temps per a veure l'actuació de la banda La increïble història de Carles Carolina, que avui toquen en directe en el nostre plató.DIVENDRES, el programa que puja el volum del cap de setmana, aquesta tarda, a les 16:30h., a Tv3.

[ En castellano ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas anna llacher anna simon carles sánchez judit mascó tian riba 
Viernes, 23 de octubre de 2009 • 00:26h.

Mònica RandallAl DIVENDRES s'ha parlat molt aquests dies de com és la dona catalana, i què millor que acabar la setmana entrevistant a la Mónica Randall, una de les nostres actrius més veteranes, que en aquests moments protagonitza "Una comèdia espanyola", obra de teatre dirigida per la Sílvia Munt, un altre tros de dona.

I també tenim la presència de l'Anna Llacher, que ha fet un profund treball d'investigació per elaborar una ruta de cap de setmana low cost. Gairebé és com si tingués en el seu poder la fórmula de la Cocacola, perquè anar-se'n de juerga i no gastar-se ni un duro avui dia és bastant complicat.

I per descomptat, desfilaran a la sobretaula més super-dones com l'Ana Boadas i l'Anna Simon, en les seves respectives i efervescents seccions d'actualitat i tele. Homes, dones, nois i noies i gent de DIVENDRES en general: us hi esperem.

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas anna llacher anna simon mónica randall 
Viernes, 16 de octubre de 2009 • 01:04h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2
[ Páginas: 2 / 2 ]