Aquest dimecres, a DIVENDRES tindrem un petit tast de la fi del món a la ciutat de Barcelona, a través de la imaginació dels germans Àlex i David Pastor, directors catalans de cinema amb projecció internacional, que tot just presenten a les sales comercials del nostre país "Els últims dies", un film de tirada postapocalíptica protagonitzat per Jose Coronado i Quim Gutiérrez. Aquest últim també ens acompanyarà al plató, per conèixer els secrets d’aquesta superproducció que transforma Barcelona en un lloc desolat i sense horitzó. Veurem en exclusiva algunes de les imatges inèdites de com es va construir aquest suggerent escenari, i a més a més, sabrem qui ha resultat guanyador dels dos packs de supervivència del concurs "Els últims dies".


I seguint les passes d'Espartac Peran a Montbrió del Camp, sabrem què no ens podem perdre quan visitem aquesta localitat de la comarca del Baix Camp, amb atenció especial a les seves famoses termes de Montbrió, on serem en directe. També tindrem una cita molt especial amb Marc de las Heras, del programa "GR Terres del Sud" del Canal 33, que ens explicarà algunes rutes a peu per les comarques del sud del país.

Tota l'actualitat del dia serà protagonista a la tertúlia, representada en aquesta ocasió pel jutge Santiago Vidal i els periodistes i escriptors Màrius Carol, Sílvia Soler, Manel Cuyàs, Tian Riba i Núria Coll.

Participa a DIVENDRES, Tv3 a les 16:40h., també amb els teus comentaris a través de les xarxes socials del programa Twitter: @DivendresTv3 | Facebook: Divendres.
En: Divendres Tv3 
Tags: àlex pastor david pastor germans pastor los últimos días quim gutiérrez 
Miércoles, 10 de abril de 2013 • 00:34h.

PrimosEsta noche estarán en BFN dos actores que han ganado un Goya delante de un humorista que ha presentado una gala y tiene a punto de caramelo la segunda. Los actores son Quim Gutiérrez y Raúl Arévalo y el presentador, claro está: Andreu Buenafuente. Quim y Raúl son los protagonistas de la película "Primos", una comedia donde a Quim lo deja la mujer de su vida a pocos días de la boda. Él decide presentarse en la iglesia por si ella se arrepiente. Ante el fracaso de su idea decide intentar recuperar a su primer amor con la ayuda de sus mejores amigos. Ellos hacen mucho el primo en la película, hoy no lo hagas tú y sintoniza laSexta2 a las 22:15h o laSexta a partir de medianoche.Y además tendremos buena música con un grupo emergente: Té Verde que vienen a presentarnos "A sorbitos" un avance del que pronto será su nuevo disco: "Esperanza, sol y tranquilidad".

Y mañana: Llum Barrera y Alejandra Jiménez.

En: BNyBFN laSexta 
Tags: lasexta2 quim gutiérrez raúl arévalo té verde 
Lunes, 31 de enero de 2011 • 12:05h.

Quim GutiérrezAvui rebem a l'actor català Quim Gutiérrez, que presenta aquests dies a Madrid i a Barcelona la seva nova peli, "Una hora más en Canarias". Quim Gutiérrez es refrescarà aquesta tarda amb nosaltres al DIVENDRES, i nosaltres ho farem aquest estiu en el cinema veient la seva peli, i no precisament perquè en les sales de cinema posin l'aire fred al mateix nivell que el d'una pista de patinatge sobre gel, sinó perquè les comèdies dirigides per David Serrano solen ser sempre una bocanada d'aire fresc. Aquí va el trailer:També ens acomiadarem de Berto Romero, que ens porta l'última crítica de la crítica televisiva de la temporada: la metacrítica més gran mai emesa per televisió. I a Sant Carles de la Ràpita practicarem kitesurf amb l'Espartac Peran, i coneixerem als vigilants de la platja d'aquesta localitat, que ens donaran savis consells per a gaudir del mar sense dur-nos cap ensurt.

DIVENDRES, un programa tan fresc que molt aviat tindrà un grup en Facebook que es dirà: "Senyores que fan de la seva vida un cap de setmana quan posen la tele a les 16:30h. a Tv3 i veuen DIVENDRES".

[ Quim Gutiérrez, espíritu de "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: berto romero quim gutiérrez 
Miércoles, 14 de julio de 2010 • 00:01h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2
[ Páginas: 2 / 2 ]