'Divendres'
Dilluns parlem de temptacions i de com evitar caure-hi, a través del "Test golosina", un experiment psicològic encapçalat pel professor Walter Mischel de la Universitat Colúmbia de Nova York, que resumeix molts factors de la naturalesa humana. Al costat de Joan Sansa, doctor en psicologia de la UB, coneixerem en què consisteix aquest experiment i quines conclusions es poden extreure sobre la importància de tenir força de voluntat a la vida.

Aquesta setmana el nostre viatge per la geografia catalana ens portarà a Monistrol de Montserrat. Amb Espartac Peran i Xavi Coral coneixerem les varietats dialectals del català que es parla en aquesta localitat i assistirem a una desfilada d’algunes de les seves personalitats i entitats més representatives.

I com cada dilluns, analitzarem l’actualitat del dia i del cap de setmana a la nostra tertúlia, amb Xavi Coral i els seus col·laboradors: Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila i Pere Escobar.

T'esperem a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila espartac peran joan sansa núria ferré pere escobar sebastià serrano xavi coral 
Domingo, 28 de junio de 2015 • 19:57h.

Tian Riba
Aquest dilluns viatgem amb Espartac Peran i l’equip d’exteriors a S’Agaró, dins del municipi de Castell-Platja d’Aro, al Baix Empordà. Al costat de l’escriptor Màrius Serra coneixerem amb detall les particularitats del català que parla la gent d’aquesta zona de Catalunya, farem un repàs de les 20 millors paraules en ruta escollides entre totes les poblacions que hem visitat i sabrem quina és la favorita dels espectadors. Aquesta setmana celebrem l’estada del nostre programa a 250 poblacions!

A més a més, a Platja d’Aro hi ha el Museu de la Nina, on hi ha més de 800 exemplars de nines d’arreu del món. David Balaguer, col·laborador de la tertúlia de "La Riera", ha anat a visitar el museu i ens ho explicarà en directe, amb unes quantes nines destacades, a més de la Pepa, una nina de mida real personalitzada per diversos artistes.

I, a plató, ens visita el doctor Pere Barret, cap de cirurgia plàstica de l’Hospital Vall d’Hebron, que ha liderat el trasplantament de cara més complex del món, fet a Catalunya al mes de febrer. El doctor Pere Barret ens donarà les seves impressions al voltant d’una operació que es presentarà aquest any al Congrés Mundial de Neurocirurgia, la de trasplantament de cos.

L’actualitat del dia i del cap de setmana protagonitzarà la clàssica tertúlia de dilluns, moderada per Xavi Coral i amb la participació dels professor Sebastià Serrano i els escriptors i periodistes Carles Capdevila, Núria Ferrer i Tian Riba.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila david balaguer espartac peran màrius serra núria ferrer pere barret sebastià serrano tian riba xavi coral 
Domingo, 14 de junio de 2015 • 19:37h.

'Divendres'
Aquesta setmana viatgem a l’Alt Penedès, a la localitat de Subirats. Amb Espartac Peran, Màrius Serra i tot l’equip d’exteriors ens endinsem en les particularitats de la llengua i les tradicions de cadascun dels seus quinze nuclis de població. A més a més, visitem el Museu d’Esperanto de Subirats, únic a Espanya, que reuneix més de 8.000 documents i 25.000 elements relacionats amb la llengua de l’esperanto, i tastarem alguns dels millors plats de Cal Xim, un dels restaurants de cuina tradicional catalana més emblemàtic d’aquesta població.

A plató, parlem amb el doctor Antoni Trilla, epidemiòleg i cap del Servei de Medicina Preventiva de l’Hospital Clínic, per conèixer amb més detall com funcionen les vacunes en el nostre organisme, i especialment les vacunes que ens hem de posar durant la infància, arran del cas de diftèria detectat en un nen d’Olot.

L’actualitat del dia i del cap de setmana, amb una atenció especial al resultat del partit de la final de la Lliga de Campions, marcarà la tertúlia de dilluns que modera Xavi Coral amb la participació del professor Sebastià Serrano i els periodistes i escriptors Carles Capdevila, Núria Ferré, Pere Escobar i Tian Riba.

T'esperem dilluns 8 de juny a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni trilla carles capdevila màrius serra núria ferré pere escobar sebastià serrano tian riba xavi coral 
Domingo, 7 de junio de 2015 • 21:00h.

'Divendres'
L’Alt Empordà ens espera aquesta setmana a DIVENDRES. Amb Espartac Peran i l’equip d’exteriors ens traslladem al municipi de Peralada. Ben acompanyats per en Màrius Serra i les seves "Paraules en ruta", descobrirem les particularitats del català que es parla en aquesta zona i coneixerem algunes de les personalitats, les entitats i la gastronomia que configuren l’ADN d’aquest territori.

I a plató, l’exhaustiu repàs de l’actualitat del dia i del cap de setmana, a la tertúlia del dilluns, amb Xavi Coral i els seus col·laboradors: Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila i Tian Riba.

A més a més, tindrem un espai dedicat a la moda i les darreres tendències en roba d’estiu amb la periodista mallorquina Queta Karmany.

T'esperem dilluns 1 de juny a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila núria ferré queta karmany sebastià serrano tian riba xavi coral 
Domingo, 31 de mayo de 2015 • 18:37h.

'Divendres'
Aquesta setmana el programa DIVENDRES es trasllada a la comarca d’Osona. Amb Espartac Peran i l’equip d’exteriors coneixerem a fons la localitat de Taradell, i al costat de l’escriptor Màrius Serra explorarem les peculiaritats del català que es parla en aquestes terres. Dilluns gaudirem de la música en directe de Pep Sala i la seva banda, coneixerem el vincle del músic català amb Taradell i els seus futurs projectes. A més a més, la música continuarà sonant durant les connexions amb l’Espartac gràcies a la coral Tastets de Gospel, que ens proposen un viatge a través dels millors temes de la música gospel de la història. Amb la col·laboració del periodista musical Pep Blay.

I a plató, l’actualitat del dia i del cap de setmana protagonitzen la taula que modera Xavi Coral amb la participació dels tertulians de dilluns: Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar i Tian Riba.

T'esperem el dilluns 18 de maig a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila núria ferré pep blay pep sala pere escobar sebastià serrano tastets de gospel tian riba xavi coral 
Domingo, 17 de mayo de 2015 • 20:00h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 2 / 26 ]