David BustamanteCom cada divendres, arrenquem el programa parlant de "La Riera", la tertúlia sobre la telesèrie de Tv3, amb una quantitat tal de seguidors que ja són legió, i dia rera dia segueix recaptant més adeptes. Ja podeu declarar-vos públicament fans de la sèrie el seu Facebook oficial.

Avui també dedicarem uns minuts del programa a ensenyar-vos vídeos amb els que us sentireu molt motivats, concretament els mateixos vídeos que Guardiola ensenya als seus jugadors abans dels partits. Ens acompanyaran per a parlar de motivació en Xesco Espar, ex-entrenador del FC Barcelona de Handbol i en Jaume Martí, psicòleg esportiu.

Amb el Miki Esparbé anirem fins a Madrid per a assistir a la gal.la de lliurament dels premis de l'Acadèmia de la música. Allà el Miki ha parlat amb molts artistes, bé, amb molts... menys amb David Bustamante. "Busta" està a Barcelona i vindrà aquesta tarda al programa per a presentar-nos el seu nou disc "A Contracorriente". Ens acomiadem fins dilluns ballant el primer single del disc, "Abrázame muy fuerte".[ David Bustamante en "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: david bustamante jaume martí miki esparbé xesco espar 
Viernes, 5 de marzo de 2010 • 00:02h.