El Terrat de Ràdio
Cadena SER (1989-1999)
RAC 1 ha donat un tomb a la ràdio, en tots els sentits. Per celebrar el Dia Mundial de la Ràdio, l'emissora de la Diagonal de Barcelona, ha decidit per segon any, capgirar tota la seva programació. I no només capgirar-la fent que presentadors d'uns programes presentin altres, sinó que han convidat a històrics de la ràdio a afegir-se a la festa.


"La ràdio cap per avall", que així es diu l'original iniciativa, ha convidat fins a 9 premis Ondas per sustituïr o sumar-se a aquest homenatge al món de les ones. Un dels convidats ha estat EL TERRAT, EL TERRAT de Ràdio amb l'equip de més recorregut: Andreu Buenafuente, Oriol Grau, Fermí Fernàndes, Pep Bras i molts dels veïns del carrer Casp de Barcelona: la Padrina Josefina, el iaio Periko, Ignasi Sanahuja, Bernardo/Palomino, el Pixador... i al control de so, Ramon Juncosa. A tota aquesta gentada, per si n'hi havia poca, s'hi ha acabat afegint la Niña de Shrek, que de ben segur no havia ni nascut quan el Whisky (¡Maricón!) feia de les seves.

EL TERRAT de Ràdio
EL TERRAT de Ràdio
EL TERRAT de Ràdio
EL TERRAT de Ràdio
Gràcies a RAC 1, hem participat activament en l'homenatge a la ràdio i sobretot, hem pogut reviure i recordar l'inici de tot plegat, de tot això que ens envolta avui en dia: EL TERRAT a la ràdio, una tonteria com una casa.
En: Andreu Buenafuente El Terrat de Ràdio 
Tags: andreu buenafuente fermí fernandes la niña de shrek oriol grau pep bras ramon juncosa 
Jueves, 11 de febrero de 2016 • 13:30h.

...hem recuperat moments d'aquell migdies d'EL TERRAT de RÀDIO a la Cadena Ser amb tots els veïns que allà hi havia. Era el temps de l'Andreu Buenafuente al capdavant d'un munt de col.laboradors com el Fermí Fernandes i l'Oriol Grau, Toni Clapés, Santi Nolla o Pep Bras i una ristra de personatges ja cèlebres com Bernardo, la Padrina Josefina, el Pixador, el Iaio Periko, el Senyor Rius... i també del Lucky Gury, la Mariló, el Jordi Pou... i tants i tants que han anat passant per aquell llegendari terrat que va sumar més de 2.000 programes de ràdio.

La productora de televisió EL TERRAT remunta la seva trajectòria al 1989 amb el seu primer projecte EL TERRAT de RÀDIO. Un programa radiofònic dirigit per Andreu Buenafuente que s'emetia a Radio Reus (Cadena SER). Aquell espai humorístic de migdia va sorprendre per la seva espontaneïtat i capacitat d'innovació que donà pas a més de vint anys de producció audiovisual. Durant tots aquests anys, la companyia ha produït amb èxit nombrosos programes de televisió i ràdio, espectacles de teatre, llibres, publicitat i formats per internet. I aquí estem i no marxarem.

Andreu Buenafuente, Oriol Grau i Fermí Fernandes

En: Productora El Terrat de Ràdio 
Tags: andreu buenafuente cadena ser el terrat fermí fernandes oriol grau pep bras 
Viernes, 13 de febrero de 2015 • 13:09h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]