Casal Rock
Conduït per Marc Parrot (2009-2010, TV3)
Encara amb la ressaca del concert final arriba la calma i el temps de repassar tots aquells moments especials i inèdits del CASAL ROCK. Han estat cinc mesos de feina intensa on hem conegut als 20 avis i els hem vist fer videoclips, viatges, actuacions assaigs... En aquest últim episodi repassarem amb ells tot allò viscut i veurem alguns moments que encara ni han estat emesos com la visita de Jaume Pla, l'ànima dels Mazoni, a Can Felipa, el dia que va anar a veure com sonava la seva "Eufòria" en boca dels avis, el rodatge de la careta o l'assaig del "Llença't" amb els avis de la primera i la segona temporada junts.I recordeu que encara podeu guanyar una samarreta del programa participant en el nostre concurs.

En: Casal Rock Tv3 
Tags: casal rock música videos 
Martes, 13 de julio de 2010 • 13:44h.

És el gran dia. La sala Razzmatazz plena fins a la bandera i amb públic entregat per veure a vint avis convertits en autèntics rockers. Després de cinc mesos, cent vint-i-cinc hores d'assajos, viatges, gravacions, videoclips i tres bolos de prova, arriba el moment de pujar a l'escenari definitiu i mostrar tota la feina feta pels avis, el Marc, la Reichel i tot l'equip del CASAL ROCK.

Per omplir la sala i demostrar que el rock no té edat, en Marc ha preparat un repertori de primera categoria. Sonaran "Eufòria", de Mazoni; "Tantes coses a fer", d'Els Pets; "Zapatillas", d'El Canto del Loco; "Sweet child o'mine", dels Guns'n'Roses; "Should stay or should i go", de The Clash; "Jumping jack flash", dels Rolling Stones; "Antes de que cuente diez", de Fito y Fitipaldis; "Give it away", dels Red Hot Chilli Peppers; el "Compta amb mi", dels Teràpia de Xoc, i la country "Sixteen tones" versionada al català.Enrere queden ara els assajos a Can Felipa, el viatge a Londres i els bolos a la Seu i a Can Brians. Ha arribat l'hora de tocar a Razzmatazz de Barcelona. I no estaran sols. Tindran el suport de 1.500 persones de públic i el recolzament emotiu i sorpresa dels protagonistes de la primera temporada del CASAL ROCK.

En: Casal Rock Tv3 
Tags: casal rock música razzmatazz videos 
Martes, 6 de julio de 2010 • 11:07h.

El concert final ja s'apropa i els avis del CASAL ROCK han de lluitar contra els últims obstacles, que no són petits. El més important es l'ensurt de l'Imma que és ingressada sobtadament per problemes al cor. A més, encara hi ha cançons que costen i demanen més assaigs i, per si això no fos suficient, el Marc n'introdueix una de nova, el "Sixteen tons".

Però organitzar un concert final no es només practicar el repertori. Com les estrelles del rock, els avis assumeixen totes les accions de promoció necessàries: sessió de fotos, penjada de cartells i, per estar al dia, s'apunten a fer un "flashmob" en ple portal de l'Àngel de Barcelona. El ritme s'accelera i arriba l'últim assaig, un assaig molt especial, carregat d'emocions.CASAL ROCK, els dimarts a les 22:30h. a Tv3.

En: Casal Rock Tv3 
Tags: casal rock música videos 
Martes, 29 de junio de 2010 • 12:16h.

Arriba l'hora de la veritat. Comença la gira de CASAL ROCK! Aquesta setmana el Marc s'emporta els avis a actuar davant de dos públics exigents: els alumnes d'un institut de la Seu d'Urgell i els interns de Can Brians 2, en un homenatge al rock de la presó de l'Elvis.

Amb aquests bolos, els avis de CASAL ROCK posaran a prova el seu repertori i el seu pànic escènic. El "Guirigüei", "Zapatillas", "London Calling", "Eufòria", "Tantes coses a fer"... els grans hits d'aquesta temporada se la juguen, per fi, a sobre d'un escenari. Aquest sí que és un repte que imposa...CASAL ROCK, els dimarts a les 22:30h. a Tv3.

En: Casal Rock Tv3 
Tags: blogs casal rock música videos 
Martes, 22 de junio de 2010 • 12:11h.

Després de l'emocionant sortida a Londres, el terror ha arribat al CASAL ROCK i té un nom: el "Guirigüei". La cançó dels Red Hot Chilli Peppers té un ritme i una lletra que obliga als avis ha posar-ho tot per conquerir el repte d'interpretar-la.Per alleugerir el tràngol, arriba sang jove al CASAL ROCK: els Teràpia de Shock. Aquest grup de la Garrotxa està format per components menors d'edat (tots junts no sumen ni 80 anys) i vénen a presentar una nova cançó pel repertori, "Compta amb mi". Aquesta aliança entre joventut i veterania haurà de servir per començar a preparar els primers bolos que hauran de fer els avis. El Marc decideix repassar el repertori i les coses no surten gens bé.

Aquesta setmana serà molt dura...

CASAL ROCK, els dimarts a les 22:30h. a Tv3.

En: Casal Rock Tv3 
Tags: blogs casal rock música videos 
Martes, 15 de junio de 2010 • 10:37h.

1 | 2 | 3 | 4 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 4 ]