Com va la vida?
Andreu Buenafuente i Eduard Punset
El Laus de bronce ha sido para la Imagen Gráfica del programa COM VA LA VIDA?, la entrevista que Andreu Buenafuente hizo a Eduard Punset.

El programa es una experiencia visual muy especial. En un concepto de realización de nueva generación, el plató ilustra la conversación entre Buenafuente y Punset con proyecciones mediante la técnica del mapping. La parte de grafismo está desarrollada por TVC junto con TigreLab.

Los Laus están divididos en las categorías de diseño gráfico, web y medios digitales, creatividad publicitaria, audiovisuales, administraciones públicas, empresas y estudiantes, y premian la excelencia en comunicación gráfica. Son unos premios de prestigio nacional e internacional, que se ha convertido en una referencia esencial para conocer las propuestas creativas relevantes del año.


En: Productora Premios Com va la vida? Tv3 
Tags: andreu buenafuente com va la vida eduard punset laus premios tigrelab tv3 
Lunes, 9 de julio de 2012 • 14:33h.


Tv3 torna a emetre els dos programes dedicats a la llarga conversa entre Andreu Buenafuente i Eduard Punset, COM VA LA VIDA.

Si t'ho vas perdre o en vols tornar a gaudir, aquesta és la teva, aquesta nit, a les 22:35h., a Tv3.
En: Com va la vida? Tv3 
Tags: andreu buenafuente com va la vida eduard punset tv3 videos 
Martes, 3 de enero de 2012 • 13:04h.

Tv3 ha emès el programa COM VA LA VIDA? en dues parts (el 8 i el 15 de novembre de 2011) sent una llarga conversa d'Andreu Buenafuente amb l'Eduard Punset. L'objectiu era saber, gràcies a la sabiesa de Punset, com va la vida. Obtenir respostes de si som capaços de disfrutar-la amb tot el que passa, si podem arribar a ser feliços o si estem perdent els valors. N'hem obtingut moltes, tot i que l'Eduard afirmi que "amb 75 anys sé que només tres o quatre preguntes tenen respostes".

1a. part: "La trilobita, pobre, no sabia per què li passava el que li passava"
2a. part: "No volem interpretar la realitat sino transformarla"La sintonia de COM VA LA VIDA? va ser una particular versió de "Mad world" de Tears for Fears interpretada pel Mel, "Món boig", en directe al final de la segona part.


En: Com va la vida? Tv3 
Tags: andreu buenafuente com va la vida eduard punset tv3 videos 
Miércoles, 16 de noviembre de 2011 • 11:42h.

Eduard Punset i Andreu BuenafuenteLa segona part de COM VA LA VIDA? i que s'emtrà el dimarts 15 a les 23h. per Tv3, l'Andreu Buenafuente continua analitzan amb l'Eduard Punset les claus per afrontar els difícils temps que estem vivint, les pors i les fortaleses del cervell i les maneres d'actuar per passar-ho millor, en clau científica i sense perdre l'humor.
Seguirem preguntant-nos i desvetllant respostes enginyoses de l'Eduard si som capaços de disfrutar de la vida. És possible la felicitat en el segle XXI? Estem perdent els valors o simplement canviant-los?


També serà el moment de veure l'actuació en directe dels Mel interpretant el que ha estat la sintonia del dos programes, "Món boig" una versió molt particular de l'original "Mad world" de Tears for Fears.

COM VA LA VIDA?, dimarts 15 de novembre a les 23h. a Tv3.
En: Com va la vida? Tv3 
Tags: andreu buenafuente com va la vida eduard punset mel sintonias tears for fears tv3 videoclips 
Miércoles, 9 de noviembre de 2011 • 01:05h.


Els dies 8 i 15 de novembre, tots dos dimarts, Andreu Buenafuente condueix dos programes especials a Tv3 on conversarà tranquil.lament amb l'Eduard Punset de COM VA LA VIDA? Com funciona el cervell? Per què estic tonto des que em llevo fins mig matí? Ha arribat el moment que preguntis tot allò que sempre has volgut saber sobre com funcionem nosaltres i el món.

Com a sintonia dels dos programes, hem triat els Mel perquè interpretin "Món boig" una versió molt particular de l'original "Mad world" de Tears for Fears.

COM VA LA VIDA?, dimarts 8 de novembre a les 22:25h. la primera part. El dimarts 15, s'emet la segona, on també podrem veure l'actuació dels Mel interpretant aquest tema.
En: Com va la vida? Tv3 
Tags: com va la vida mel sintonias tears for fears tv3 videoclips 
Lunes, 7 de noviembre de 2011 • 16:23h.

1 | 2 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 2 ]