Francisco de SertPep Guardiola va felicitar Vicente del Bosque pel seu títol de marquès concedit pel rei Joan Carles, i va fer broma quan l'hi van preguntar si a ell li donarien: "Marquès? Aquí a Catalunya no n'hi ha, d'això".

Avui, a DV, hem volgut fer un petit treball de recerca sobre l'existència (o no) no únicament de marquesos, sinó de comtes i ducs dins de Catalunya, i resulta que, efectivament, Guardiola estava equivocat, ja que, per aquestes terres també hi corre la sang blava. Ens acompanyarà, per parlar-ne, Francisco de Sert, Comte de Sert, i un habitual del programa, Màrius Carol.

I en la nostra tertúlia dels dimarts parlarem d'AMOR, així, en majúscules, invocarem Cupido al costat de Luis Racionero, un home que n'ha sortit viu de sis grans històries d'amor i ha escrit un llibre sobre el tema. És cert que com el primer amor no n'hi ha un altre d'igual? Existeix l'amor a primera vista? Són temes que tractarem amb Carolina Ferre, Màrius Carol, Imma Sust, Sílvia Soler i Jose Corbacho.

I continuem a Canet de Mar! Avui: Els Comediants i el Canet Rock.

DIVENDRES. 16:35h. Tv3.

[ Catalanes de sangre azul ]