Xavier Sala i MartínEls fogons no els encenem fins demà amb motiu de la tertúlia de "La Riera", però avui a DIVENDRES ens disposem a cuinar algunes receptes contra la crisi. Després de la seva última classe magistral sobre el sistema d'inversió piramidal, el catedràtic en economia Xavier Sala i Martín torna aquesta tarda al plató de DV, per instruir-nos en l'art de capejar les envestides de la mala situació financera que viu el món actualment. Com sempre, teniu el nostre Facebook i Twitter a la vostra completa disposició per fer-nos arribar les vostres preguntes i participar en directe en la xerrada.

Al programa d'avui també indagarem en el funcionament i filosofia de l’Opus Dei i el sentit de la figura del seu fundador, Escrivà de Balaguer. Parlarem amb Jordi Cervós, membre de l’Opus Dei i amb uns altres dels seus integrants.

I en el nostre últim dia Roses us portarem a un fantàstic viatge pel fons marí. Al costat de Paco Falcó, pioner a Catalunya en la pràctica del submarinisme, visitarem a Roses els llocs més al·lucinants i exclusius, als quals solament és possible accedir amb una bombona d'oxigen i un vestit de neoprè.

Ens veiem a "DIVENDRES". En directe cada tarda a Tv3 i també a internet.

[ Nos comemos la crisis con Xavier Sala i Martín ]

En: Divendres Tv3 
Tags: jordi cervós paco falcó xavier sala martín 
Jueves, 24 de marzo de 2011 • 00:09h.