Salvador Dalí i GalaAquesta setmana hem anat a un lloc molt especial: la Bisbal d'Empordà, un espai màgic que anirem descobrint al llarg de tots aquests dies, al costat d'Espartac Peran i l'equip d'exteriors del programa. Aprofitant el nostre pas per aquesta localitat, hem volgut conèixer una mica millor la figura de Gala, la companya de Salvador Dalí, ja que a Púbol, molt a prop de la Bisbal d'Empordà, es troba el castell surrealista que Dalí va fer per a ella. Ens submergirem en el món més privat de Salvador Dalí i apreciarem tot l'esforç creatiu que va realitzar al castell, únicament per a la seva esposa (i musa) Gala.

Tornant al plató, i a l'habitual tertúlia dels dimarts, que congrega Carolina Ferre, Imma Sust, Sílvia Soler, Màrius Carol, Jose Corbacho i Tian Riba, debatrem sobre si són lícits els espais "lliures de nens", llocs públics on no es permet l'entrada a famílies amb fills petits.

Parlarem  amb Pep Riera i Abel Marine sobre el cogombre i la polèmica de la recent bactèria intestinal "Escherichia coli" que han trobat a la seva pell, i des de la Bisbal, descobrirem el recuit de drap i analitzarem el valor calòric d'aquest i altres postres amb la doctora Montse Folch.

DIVENDRES, el magazín cultural de la gent normal. Cada tarda, en directe, a Tv3.

[ Un "Divendres" mirando a Gala ]