Xavier Novell i GomàAvui ens visita el bisbe més jove del país, Xavier Novell i Gomà, bisbe de Solsona. Té només 41 anys, i un missatge clar per transmetre als joves en el seu llibre "Carta als joves". Avui en parlarem, del seu llibre i d'altres temes, sempre des del punt de vista de la religió: les xarxes socials, el moviment del 15M... Fins i tot li preguntarem què pensa que el dia del Corpus coincideixi amb la Gai Parade.

Des de Guissona, seguim connectant en directe amb Espartac Peran. Avui ens mostrarà el funcionament de l'empresa de productes d'alimentació Bonàrea, i al costat de la nostra nutricionista de capçalera, la Dra. Montse Folch, coneixerem tres productes essencials per a la dieta segons la nostra edat.

I moltes coses més: tertúlia de sobretaula al costat de Carolina Ferre, Sílvia Soler, Màrius Carol, Núria Coll i Tian Riba, i al costat de l'astrònom Josep Mallol coneixerem millor un dels astres més fascinants de l'univers, el Sol, que il.luminarà la tarda d'un nou DIVENDRES a les 16:40h. a Tv3.

[ Un "Divendres" con Xavier Novell i Gomà ]