JuanesArriba el bon temps, la calor, les nits de festa, i en les perifèries apareixen... les carpes d'estiu! En aquestes discoteques, els joves es concentren per ballar tota la nit, aliens a la xafogor de la calorosa metròpolis. I ballen i ballen i ballen al ritme de Shakira, de Bisbal o del gran... Juanes!

Avui convertim l'estudi 3 de Tv3 en una carpa d'estiu, per rebre al cantant, compositor i productor colombià de la camisa negra, que passa per DIVENDRES per parlar-nos de la seva nova gira internacional, que farà escala a Barcelona el 19 de juliol.

Però no tot serà ambient festiu aquesta tarda, a veure si us penseu que, perquè ens diguem DIVENDRES, hem d'estar sempre de conya... DONCS NO. Avui també analitzem les principals derives del debat de Política General al Congrés dels Diputats, amb uns tertulians que són autèntiques perles: Xavier Sardà, Gonzalo Bernardos, Ernest Folch i Isabel-Clara Simó.

I, amb motiu de la seva reposició, repassarem les escenes preferides dels nostres espectadors de la mítica sèrie PLATS BRUTS. Quina és la teva?

A l'estiu sempre és DIVENDRES, el magazín cultural de les tardes de Tv3. En directe cada dia, a les 16:40h.

[ Avui a "Divendres: Juanes i "Plats Bruts" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ernest folch gonzalo bernardos isabel-clara simó juanes plats bruts xavier sardà 
Miércoles, 29 de junio de 2011 • 00:30h.