Xavier SalaVosaltres ho heu volgut. Després de l'emoció que vam viure amb la darrera edició del "Derbi de variants", avui l'escriptor Màrius Serra torna a convertir el plató de DIVENDRES en el Grand Prix de les lletres, i reunim parlants de les diferents variants dialectals del català, per posar-nos d'acord en quina és la millor manera de referir-se a termes relacionats amb assumptes, que, de sobte, poden resultar tan divins com mundans, com, per exemple, la higiene corporal, o les excursions per la naturalesa. Doncs sí.

Avui també repassarem alguns dels titulars sobre economia que han vampiritzat els mitjans de comunicació durant les últimes setmanes. I ho farem amb el doctor Van Helsing de la crisi, el catedràtic Xavier Sala i Martín, que torna de nou a reprendre la interessant tertúlia sobre economia dels dijous.

I Tordera..., ai Tordera! Una localitat tan bonica que ja ens fa mal el comiat. Espartac passa el seu últim dia en aquesta població del Maresme al costat de Dani Ramírez, per descobrir els cinc arbres més famosos de Catalunya.

Això és més o menys el que posem avui a "Divendres". Estaria molt bé que passéssiu la tarda amb nosaltres, encara que sempre podeu invertir el vostre temps a fer alguna cosa com aquesta, o simplement mirar el millor vídeo sobre gatets que hem trobat a internet.

DIVENDRES, a les 16:40h. a Tv3.

[ Derbi dialectal y el retorno de Xavier Sala i Martín en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: dani ramírez màrius serra xavier sala martín 
Jueves, 10 de noviembre de 2011 • 00:00h.