Carlos Ruiz ZafónEl magazín DIVENDRES acull aquesta tarda un dels fenòmens literaris de l'any, el llançament d'"El presoner del cel", la nova obra de l'escriptor Carlos Ruiz Zafón, que vindrà al programa per parlar-nos del seu retorn a l'univers de la Barcelona dels anys 50, del retrobament amb el protagonista de les seves anteriors novel.les, Daniel Sampere, i del misteri del "Cementiri dels Llibres Oblidats".

Les eleccions del 20-N seran un altre dels temes principals de la tertúlia d'avui. Farem balanç de la jornada electoral i els seus protagonistes al costat de Carles Capdevila, Toni Soler, Xavier Sardà, Enric Lacalle i Marina Llansana.

I aquesta setmana traslladem el nostre plató mòbil fins a la localitat d'Espinelves, a la comarca d'Osona. Entrarem en directe a  l'església de Sant Vicenç d'Espinelves, un dels monuments d'art romànic més importants de la regió. I, al costat de l'escriptor Màrius Serra, ens posarem al dia sobre les variacions dialectals del català que es parla en aquesta zona de Catalunya.

Us esperem després de "La Riera", en directe, a Tv3.

[ Carlos Ruiz Zafón presenta "El prisionero del cielo" en "Divendres" ]