Leopoldo AbadíaSi hi ha un home a Espanya que ho sap tot sobre la família ha de ser el nostre amic Leopoldo Abadía. Bé, potser tot no, però almenys si que té clares "36 coses que cal fer perquè una família funcioni be". Pare de 12 fills i avi de 41 néts, no aconseguim entendre d'on va treure una mica de temps per acabar el seu anterior assaig "La crisi Ninja i altres misteris de l'economia actual". Amb aquesta quantitat de progenitors, Leopoldo ens convida en el seu nou llibre a reflexionar sobre els problemes que preocupen avui dia a les famílies: l'educació dels fills, l'economia domèstica, les relacions familiars... i tot des de la perspectiva del bon humor i el bon rotllo que el caracteritzen. Ell mateix ens ho explica en aquest vídeo.

Avui també fem un repàs de les mesures econòmiques que pretén aplicar el nou govern. Quina estratègia aplicarà Mariano Rajoy? Com afectaran aquests canvis les nostres butxaques? Per aquest escrutini ens acompanya l'analista i consultor econòmic i immobiliari Gonzalo Bernardos.

I la nostra estada d'avui a Espinelves serà d'allò més gastronòmica: en primer lloc, parlarem de formatges amb la Dra. Folch, per entrar de ple al món de la cuina creativa que ens proposa Nandu Jubany.

DIVENDRES, un magazín directe al paladar. Ho servim en directe després de passar pels fogons de Can Riera cada tarda, a les 16:40h., a Tv3.

[ Leopoldo Abadía habla sobre la familia en la tertulia de "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: doctora folch gonzalo bernardos leopoldo abadía nandu jubany 
Martes, 22 de noviembre de 2011 • 00:00h.