Jordi SánchezDe sers humans n'hi ha de molts tipus i de moltes grandàries, cada dia ens en creuem amb un grapat, però segurament cap s'assembla als que s'ha trobat l'actor Jordi Sánchez al llarg de la seva vida. Jordi Sánchez el coneixem molt bé per la seva faceta d'actor, però també és guionista i fins i tot s'ha ficat al boig món de la producció. Ara també podem tenir-lo com a escriptor amb "Humans que m’he trobat", una mena d’autobiografia on descobrim alguns dels episodis clau de la seva vida. La seva infantesa en un barri obrer de Barcelona durant els setanta, el surrealista i entranyable elenc de familiars, amics i veïns que formava el seu món, o els seus intents per fer-se un futur professional com a infermer abans que decidís  dedicar-se a la interpretació. Aquesta tarda presenta el llibre a DIVENDRES, encara que ja ho va fer abans al YouTube.

Durant l'últim dia que passem a Espinelves, Espartac Peran ens explicarà com és la vida en un dels pobles més petits de Catalunya. Espinelves té un cens de 240 habitants i s'agrupa dins l'associació de micropobles de Catalunya, uns 350. Si busqueu destinacions tranquil.les per passar uns dies allunyats del soroll mundà, atents al programa d'aquesta tarda.

I al costat del catedràtic en Nutrició Abel Marine i del fundador de la Unió de Pagesos, Pep Riera, us direm quins aliments dels que ens dóna la terra són propicis per omplir la nostra nevera i la nostra dieta durant aquesta temporada.

No renunciïs a una bona tarda de DIVENDRES. 16:40h., per Tv3.

[ Jordi Sánchez nos habla de humanos que se ha encontrado en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: abel marine jordi sanchez pep riera 
Jueves, 24 de noviembre de 2011 • 00:00h.