'Reviure' - Calendari 2012 La MaratóAndreu Buenafuente s'ha unit a 20 il.lustradors, dissenyadors i artistes de diferents disciplines per a col.laborar en la causa de La Marató de Tv3 d'enguany, la regeneració i el transplantament d'òrgans i teixits.

Aquest calendari és un recull de petites obres d'art solidàries on cada participant (Juanjo Sáez, Conrad Roset, els Vengamonjas, Guim Tió entre d'altres) ha il.lustrat o dissenyat la imatge d'un dels 12 mesos prenent com a referència la causa d'aquesta Marató. El juliol de 2012 és el mes en el que hi trobareu "Re-viure" de l'Andreu Buenafuente.

El calendari es pot comprar en diferents punts de venda de la ciutat de Barcelona com a les llibreries La Central, a Ras BCN, Miscelanea, Fat Bottom, Loring Art, Sho Bcn i també a la Distribuidora Popular. A més dels punts físics també es pot adquirir a través VintDotze.com per 12€.

Per a presentar el calendari es celebrarà un concert el pròxim dimarts dia 20 de desembre a les 21h. a la sala Factory de Barcelona de la mà dels Vengamonjas. El concert comptarà amb les actuacions de Mel, The Pinker Tones Dj's, Devian Lynx, Catarres, Ulysses, Nowanda i molts més. L'entrada és totalment solidària 10€.

Tota la recaptació es destinarà a la causa que promou La Marató d'aquest any. Trobareu més informació del calendari a VintDotze.com.
En: Andreu Buenafuente Apoyo solidario 
Tags: andreu buenafuente calendario el sello la marató mel solidaridad tv3 
Viernes, 16 de diciembre de 2011 • 11:25h.