Pilarín BayésAmb l'allargament de l'esperança de vida i el dinamisme a què ens condueix la vida moderna, no significa el mateix ser una persona gran avui dia que fa uns anys. Els avis del segle XXI s'han adaptat als temps que corren, i no només estan familiaritzats amb el llenguatge que es deriva de les xarxes socials i l'era digital, sinó que gran part d'ells han passat de ser mers "cangurs", a tenir una part activa davant de l'educació dels seus néts. Al magazin DIVENDRES parlem avui de les noves tendències en les relacions entre avis i néts al costat de Pilarín Bayés, Jaume Sobrequés i Gabriel Mafurroll, autor del llibre "Aprèn a ser avi".

Seguim també molt a prop els moviments de l’Espartac Peran a Ribes de Freser. Avui parlarem amb els seus habitants sobre les grans nevades històriques que han deixat incomunicada la població, i al costat de l'historiador Miquel Sitjar, coneixerem una raça de pigmeus ja extingida que habitava aquesta zona de la geografia catalana, els Golluts.

Com cada dimecres, l'altra cara de l'actualitat ens la serviran els nostres col.laboradors setmanals Màrius Carol, Xavier Sardà i Ernest Folch.

Aquest 2012 segueix sent DIVENDRES. Cada tarda en directe, a les 16:40h., a Tv3.

[ Un "Divendres" con abuelos del siglo XXI, el miércoles por la tarde en Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ernest folch gabriel mafurroll jaume sobrequés màrius carol pilarín bayés xavier sardà 
Miércoles, 11 de enero de 2012 • 00:00h.