Xavier Sala i MartínÉs catedràtic d'Economia de la Universitat de Columbia i alerta sobre la gravetat de la situació de la crisi financera a Europa i als EUA, en part per falta d'un bon lideratge polític. La seva presència és habitual al nostre programa, perquè Sala i Martín desxifra moltes de les críptiques claus del món de les finances, i ens les explica setmana rere setmana amb un llenguatge proper i accessible per a totes les edats. Aquesta tarda el tornem a rebre al programa. A Xavier Sala i Martín i també a tots vosaltres, que cada dia participeu en els nostres debats amb els vostres comentaris a través de Twitter i Facebook.

Després de la classe d'economia rebrem una nova edició del concurs "Derbi de variants", amb Màrius Serra com àrbitre d'una pugna dialectal on escoltarem els diferents accents que es poden trobar arreu de Catalunya.

L’Espartac s'acomiada avui de Ribes de Freser, no sense abans ensenyar-nos el santuari de la Vall de Núria, lloc històric on es va redactar el primer Estatut de Catalunya.

Ja se sap: els dijous són els nous DIVENDRES. 16:40h. Tv3.

[ Otro "Divendres" con Xavier Sala i Martín, el jueves por la tarde en Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: màrius serra xavier sala martín 
Jueves, 12 de enero de 2012 • 00:00h.