Xavier Sala i MartínAmb motiu del Fòrum Econòmic Mundial que ha tingut lloc a Davos (Suïssa) aquesta setmana, i de les depriments conclusions a què s'ha arribat, avui al magazin DIVENDRES tornem a rebre la visita del catedràtic d'Economia Xavier Sala i Martín, que també ha participat en aquesta cimera econòmica, perquè ens faci un resum de tot el que s'ha parlat sobre la recessió econòmica europea i les possibles vies per sortir-ne.

Al programa d'aquesta tarda també farem turisme per Cassà de la Selva: us mostrarem els llocs més interessants que no podeu deixar de visitar si aneu a passar un cap de setmana en aquesta localitat de la comarca del Gironès.

I al costat de Josep Maria Solé i Sabaté i de la nostra sommelier de capçalera, Meritxell Falgueras, ens endinsarem en el meravellós món del suro, a causa de la importància que aquesta indústria ha tingut en el desenvolupament de Cassà de la Selva. Si sou aficionats al bon vi, us donarem tota la informació necessària perquè pugueu mantenir sempre els taps de suro en perfecte estat i conservar així totes les benèvoles propietats de l'esperit del vi.

Us recordem que continua en marxa la travessa dels premis Gaudí. Podeu aconseguir un dels passis que sortegem per anar gratis al cinema tot l'any!

[ Hoy en "Divendres": Xavier Sala i Martín en el Foro Económico Mundial de Davos ]
En: Divendres Tv3 
Tags: josep maria solé i sabaté meritxell falgueras xavier sala martín 
Jueves, 2 de febrero de 2012 • 00:00h.