'Midnight in Paris', de Woody AllenQue a Catalunya tenim grans noms que brillen amb llum pròpia a la indústria del cinema és una cosa que tots sabem. Però aquest any, més que cap altre, les produccions rodades a Catalunya o amb participació de professionals del nostre territori estan aconseguint un nivell i un reconeixement internacional de què, avui, a DIVENDRES, hem volgut fer-nos ressò dedicant part del programa al cinema català.

En primer lloc, la nostra tertúlia d'actualitat estarà enfocada a parlar de la gala dels Premis Gaudí, que ahir a la nit va celebrar la quarta edició. Al costat dels nostres col.laboradors Sílvia Soler, Imma Sust, Màrius Carol, Luis Racionero i Tian Riba, comentarem àmpliament la gala i les produccions que s'han alçat amb l'estatueta. I en segon lloc, també ens visitarà el productor cinematogràfic Jaume Roures, per parlar de la nominació als Oscar de Hollywood de l'última pel.lícula en què ha participat com a coproductor: "Midnight in Paris", de Woody Allen.

Sobretot, no pot faltar a la nostra cita dels dimarts l'espai de la nutricionista del programa, la Dra. Montse Folch, que des de Mollet del Vallès ens explicarà les virtuts de menjar llegums.

Llums, càmera... DIVENDRES! 16:40h., Tv3.

[ Hacemos un "Divendres" de película, el martes por la tarde en Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: imma sust jaume roures luis racionero màrius carol montse folch sílvia soler tian riba 
Martes, 7 de febrero de 2012 • 00:00h.