Katarina GreyCom es decideixen les tendències en moda cada temporada? Com és la feina dels dissenyadors d'alta costura? En el programa d'aquest dimarts rebem la jove dissenyadora catalana Katarina Grey, que amb tan sols 25 anys ha triomfat a la passarel.la de Nova York amb una col.lecció pròpia carregada de sensualitat. També tindrem amb nosaltres Josep Abril, dissenyador català amb una llarga trajectòria en la creació d'efectius i tendències en el món de la moda masculina, i el conseller delegat d'Armand Basi, Juste de Nin.

A Sils coneixerem el col.lectiu de "Les Cuineres de Sils", una agrupació de dones que s'han fet famoses pel fet de mantenir viva la tradició culinària catalana. Amb Espartac Peran tastarem els set plats que elles consideren més famosos per la seva relació amb la tradició culinària de la zona, i la doctora Montse Folch, la nutricionista del programa, ens explicarà en profunditat les qualitats de cadascun.

El repàs diari dels temes d'actualitat serà competència de Salvador Cardús, Rafael Nadal, Marina Llansana, Gonzalo Bernardos i Pere Mas.

Us esperem en directe. DIVENDRES, el magazín de les tardes de Tv3. Sintonitza'ns cada dia, després de "La Riera".

[ Diseñadores catalanes en el centro de la moda, en "Divendres" ]