Espartac Peran
Després de la gran jornada de Sant Jordi, en directe des de la plaça Catalunya, continuem fent DIVENDRES per Catalunya, i en aquesta ocasió ens traslladem amb Espartac Peran a l’únic municipi català que porta el nom del patró de Catalunya, Sant Jordi Desvalls. Aquí ens espera l’escriptor Màrius Serra per fer una setmana més les "Paraules en ruta", una de les seccions més populars dels nostre programa, en què els mateixos habitants de Sant Jordi Desvalls ens explicaran les peculiaritats del llenguatge que es parla en aquestes latituds.

A Sant Jordi Desvalls hi ha l’Escola Rural Sant Jordi, actualment amb 78 alumnes. Sabrem com funciona aquest model d’escola i en què es diferencia de les que trobem en poblacions més grans. A més a més, tindrem el testimoni en directe d’exalumnes d’escoles rurals catalanes.

A plató no hi faltarà una estona de tertúlia d’actualiat, amb la participació dels tertulians Rafel Nadal, Santi Vidal, Sílvia Soler, Manel Cuyàs, Núria Coll i Tian Riba. I tampoc hi faltarà una estona de bona música, amb una nova col·laboració del periodista musical Pep Blay, amb qui anem més enllà del significat de grans peces musicals que ens han marcat al llarg de la història. El tema d’avui girarà entorn de "Música i literatura".

DIVENDRES, en directe, 16:40h., a Tv3.

Podeu unir-vos a la conversa del nostre programa durant tot el dia a Twitter, avui amb el hashtag #SantJordiTV3.
En: Divendres Tv3 
Tags: màrius serra pep blay sant jordi santi vidal tian riba 
Miércoles, 24 de abril de 2013 • 00:21h.