Ferran RequejoAquest dijous, a DIVENDRES, tornem a rebre el professor Ferran Requejo a la tertúlia d'actualitat. Després que ens expliqui quines diferències hi ha entre el federalisme, un estat lliure associat i el sistema actual, seguirem parlant amb el catedràtic de Ciència Política de la Universitat Pompeu Fabra d'aspectes sociopolítics que afecten directament Catalunya. Amb Xavi Coral i Tian Riba.

Actualitzarem la nostra llista de negocis d'èxit made in Catalunya amb el jove emprenedor Pau Garcia-Milà. Coneixerem una empresa que fabrica objectes amb frases que conviden a l'optimisme, un col·lectiu de joves agricultors que ofereixen productes de proximitat de màxima qualitat, una parada del mercat de La Boqueria que és exemple d’innovació, i un negoci de bolquers reutilitzables, creat per una dona de 82 anys, que demostra que no és mai tard per fer realitat una bona idea.

Aquest és l’últim dia que passarem a Sant Joan les Fonts, població amb una intensa relació amb la bruixeria i els fets sobrenaturals, que queda palesa amb la Fira Internacional de Bruixeria i la Nit de les Dones d'Aigua, que se celebra al juny. Descobrirem algunes de les activitats que s'hi fan i l'astròloga Imma del Destí ens revelarà què ens espera aquests mesos de primavera.
Per descomptat, no hi faltarà el passeig turístic per Sant Joan les Fonts, població que ens va obrir les portes fa mesos amb aquest simpàtic vídeo:


Participa en directe amb nosaltres mitjançant Twitter i Facebook.

DIVENDRES, cada tarda a TV3 a partir de les 16:40h.
En: Divendres Tv3 
Tags: ferran requejo imma del destí pau garcia-milà 
Jueves, 9 de mayo de 2013 • 00:34h.