Pere EstupinyàDesprés de la publicació d'"El lladre de cervells", el químic i bioquímic Pere Estupinyà torna a editar una nova obra de divulgació, aquesta vegada endinsant-se en l’estudi científic de la sexualitat humana. Estupinyà ens parlarà al plató de DIVENDRES de la seva experiència escribint S=EX2 on parla sobre la disfunció erèctil, les clíniques de medicina sexual... Però també posa veu al testimoni de gent asexual, fetitxistes, dones multiorgàsmiques, intersexuas, fa treball de camp passant una nit en un club de swingers de Nova York, participant en esdeveniments sadomasoquistes, entrevistant actors i actrius porno... En definitiva, una obra que promet ser tot un referent en l'estudi de la sexualitat humana, que avui coneixerem ampliament al nostre programa.

Seguirem amb l’itinerari de la dieta dels colors de la Doctora Folch, la nostra nutricionista de capçalera, que contestarà els dubtes que ens ha plantejat l'audiència seguidora d’aquesta guia per perdre pes de manera sana i natural. A més a més, tindrem la presència de les cuineres del Bages, dones que formen part d’aquesta associació nascuda amb l’objectiu de preservar i difondre la cuina tradicional de la comarca del Bages.

Com sempre, la nostra tertúlia dels dimarts, serà moderada per Xavi Coral i comentarem el més detacat de l’actualitat amb Marina Llansana, Leonor Mayor, Salvador Cardús, Francesc Romeu i Pere Mas.

DIVENDERS a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook