Antoni BassasEl periodista Antoni Bassas ens ha apropat durant els darrers anys l’actualitat dels Estats Units amb el seu estil planer i entenedor. Gràcies a ell, hem tingut accés a l'última hora de molts dels moments més significatius que han definit la direcció de la història d’aquell país. En aquests moments, el corresponsal dels serveis informatius de Tv3 està a punt d'acabar aquesta feina que ha fet durant quatre anys. Antoni Bassas ha acabat el seu periple com a periodista als Estats Units i el tindrem al plató de DIVENDRES, on serà entrevistat per Xavi Coral, per parlar de la seva experiència com a corresponsal a Washington D.C.

Cunit forma part de la Ruta del Xató, i per això parlarem d’aquesta i altres amanides refrescants que podem elaborar nosaltres mateixos aquest estiu. Amanides ben refrescants i saludables, que farem sota la direcció de la increïble Carme Ruscalleda, xef de referència i col·laboradora del programa.

Amb l’Espartac continuarem coneixent més a fons Cunit i la seva gent. A Cunit hi ha Nàutica Milà, una botiga especialitzada en caiacs, embarcacions i material per fer esports marítims. Parlarem del caiac i del paddle surf, dos esports de costa aptes per a tothom. A més a més, assistirem a una desfilada de moda de bany amb Susanna Bas, de Susi Sweet Dress.

I obrirem la tarda amb la tertúlia d’actualitat del dimecres, amb l’equip habitual de tertulians, el jutge Santiago Vidal i els periodistes i escriptors Santi Vidal, Xavier Sardà, Manuel Cuyàs, Màrius Carol, Leonor Mayor i Tian Riba.

DIVENDRES a Tv3, cada tarda a les 15:50h.

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas carme ruscalleda santi vidal tian riba xavi coral 
Miércoles, 17 de julio de 2013 • 00:37h.