Durant tot l'estiu, Tv3 aposta per l'humor per substituïr "La Riera" recuperant la sèrie de Joel Joan i Jordi Sánchez PLATS BRUTS.

PLATS BRUTS gira al voltant de la vida de dos personatges amb estils de vida totalment diferents, però amb un denominador comú: el pis on viuen. En Lopes (Jordi Sánchez) és un locutor de ràdio, té 34 anys, és apàtic, pessimista, hipocondríac i fill de pare solter. El seu company, en David (Joel Joan), pertany a l'alta burgesia barcelonina, estudia per a actor a l'Institut del Teatre i sembla el cul d'en Jaumet. Al voltant d'ells hi ha tota una sèrie de personatges del seu entorn laboral o personal, com l'Emma (Mònica Glaenzel), la veïna "hippy" que viu en una caseta de fusta al celobert; la Carbonell (Anna M. Barbany), l'assistenta d'en David, dedicada a cuidar-lo, tot i que ell s'ha independitzat de la família; en Ramon (X. Villanueva), un tècnic de so poc assenyat; la Mercedes (Montse Pérez), directora malcarada de la ràdio on treballa en Lopes i, finalment, en Pol (Pau Durà), un homosexual que treballa de cambrer i que estudia teatre amb en David.

La sit-com es va estrenar a Tv3 el 19 d'abril de 1999, consta de 73 capítols i va ser la primera d'aquest gènere realitzada per EL TERRAT conjuntament amb la companyia Kràmpak. Dirigida per Oriol Grau, també va ser la primera a Espanya amb presència de públic en directe i va guanyar el premi Ondas 2002 a la millor sèrie.
En: Plats bruts Tv3 
Tags: joel joan jordi sanchez plats bruts sitcom 
Lunes, 22 de julio de 2013 • 10:14h.