Aquesta setmana visitem Sant Fruitós de Bages, a la Catalunya central, al bell mig del Pla de Bages. La gent de Sant Fruitós té un fort sentiment de poble i participa en les celebracions, on destaquen la Festa de l’Arròs, declarada d’interès turístic per la Generalitat de Catalunya, on s’arriben a repartir unes 3.000 racions d’arròs de l’estil "mar i muntanya". Amb Espartac Peran coneixerem la festa i farem un arròs popular en directe per repartir entre el públic. En Nandu Jubany ens parlarà dels trucs per fer des d’un senzill arròs bullit fins a altres arrossos.

Per descomptat, no hi faltaran des de Sant Fruitós de Bages les explicacions del mestre Màrius Serra, escriptor i guia de la secció "Paraules en ruta", a través de la qual descobrim cada setmana les peculiaritats de la parla de cadascuna de les regions que visitem.

Olgreen
A plató engegarem una nova edició de la tertúlia d'"Oh happy day". Els nostres espectadors ja saben el que hi ha: emocions, nervis, nominacions, expulsats, triomfadors i música, molta música amb les veus de les diferents corals participants. En gaudirem al costat del periodista musical Pep Blay i els col·laboradors Pere Mas i Ana Boadas.

El més destacat de l’actualitat del dia i del cap de setmana serà motiu d’anàlisi a la tertúlia moderada per Xavi Coral, amb Sebastià Serrano, Núria Ferré, Pere Escobar, Carles Capdevila i Tian Riba.

Us hi esperem! 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran màrius serra nandu jubany xavi coral 
Domingo, 20 de octubre de 2013 • 18:39h.