Xavi Coral i Espartac PeranAmb el jove emprenedor Pau Garcia-Milà us presentem tres models de negoci que són un referent d'èxit i que han sorgit a Catalunya: un portal des d'on metges certificats ofereixen respostes mèdiques 24 hores al dia cada dia de la setmana, un estabilitzador de sòls que compacta els camins de terra i fa que tinguin una duresa similar al ciment i un recomanador de llibres infantils molt especial.

El periodista Antoni Bassas també serà present en aquest programa, amb "La setmana del Bassas", la secció dels dijous on el periodista repassa l'actualitat des del seu punt de vista únic.

A més a més, comptarem amb la col·laboració de Vicent Sanchís, Ernest Folch, Jordi Barbeta, Leonor Mayor i Tian Riba dins del marc de la tertúlia d'actualitat, sota la moderació de Xavi Coral.

I no marxarem del Papiol sense conèixer l'ofici d'organer amb Gerhard Grenzing, un dels restauradors d’orgues més importants del món. I visitarem els seus racons més emblemàtics. Una guia turística que seguirem al costat del nostre home fora de plató: Espartac Peran.

Us hi esperem! 16:40h., Tv3

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas espartac peran pau garcia-milà 
Jueves, 21 de noviembre de 2013 • 00:02h.