'Divendres'
Aquesta setmana entrem en ple mes de desembre i seguim l’Espartac i l’equip d’exteriors fins a la població de Sant Joan de les Abadesses, a la comarca del Ripollès. Allà lluitarem contra el fred amb cultura, la que cada dilluns ens porta l’escriptor Màrius Serra i la seva secció "Paraules en ruta", una classe de llengua en què aprenem i alhora  ens divertim sobre les variacions dialectals del català de la regió on ens trobem.

També coneixerem una de les manifestacions de cultura popular que Sant Joan de les Abadesses porta al seu ADN: la Festa de l’Arbre. Una celebració pionera  amb més de 114 anys d’història: va ser precisament aquí on es va inventar aquest concepte de festa, que després s’ha estès per Europa.
Gràcies a aquesta tradició, a Sant Joan de les Abadesses hi trobem més de 70 espècies d’arbres urbans. Els coneixerem de més a prop, els de Sant Joan de les Abadesses i els principals arbres urbans de Catalunya.

A plató donarem pas a una nova tertúlia sobre el programa musical "Oh happy day", amb el periodista musical Pep Blay, els nostres col·laboradors Pere Mas i Ana Boadas, i la participació d’un autèntic sibarita musical, Òscar Dalmau, que aprofitarà el seu pas pel nostre plató per parlar de les últimes novetats d’"El gran dictat".

El més destacat del panorama de l’actualitat serà objecte d’anàlisi a la taula del dilluns, amb Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar i Tian Riba.

En directe 16:40h. a Tv3 i a través d’internet tv3.cat/directes.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran màrius serra oscar dalmau xavi coral 
Lunes, 2 de diciembre de 2013 • 00:24h.